Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzaba ste razgovarali o bilo cemu kad ovaj SAD dementas nece znati za pola dana ni da ste razgovarali
Kad amerika testira bombe po afganistanu to je OK..
Kojim telefonom su razgovarali, jel fiksnim ili novim Xiaomi Mi 6-com?
Trump: Hello! Peking: ????? Trump: Hello! Ko je tamo? Peking: ??? Trump: Mr. Xi, ako ste vi na vezi dobro slusajte, smirite SK da ne bismo morali i tamo donosit "demokratije"! Peking: ...tije? Trump: Da, "demokratije"! Peking:Karate...?...tije? Trump: Ma kakav karate?? Demokratije!!! Jel me razumijete?? Peking: Aaaaaah, Miter Tram, No, no, no... miter xi ne ovdje, ja citim ovdje biro od miter xi, miter xi na pijaci. Dode za dva tata, mora ide prvo do apoteka!
eh, voljela bi da znam kako su jedan sa drugim pricali !.... ti si prvi poceo.............ne ti si prvi poceo izazivati.......ne ti si, ne ti si...............
@ogledalce Ma ovo je on pricao sa predsjednikom kine bona :)
@Sky Drums..... pa znam........ali pricali su o S.Koreji :)
jesu li na švedCkom razgovarali ?!.