Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Xi brate,kakav si?Pojede li se kakav sismis,glista,cuko...
modernizuj prvo ishranu,probaj dostići makarone...jbvs šišmiš
Dobro. Bruce Lee i dalje u Mostaru? Super.
Kakav ti i modernizacija,vidio da rusija nemoze meda protiv Amerike pa se prepao jos vi pure morate pojesti dok stignete Ameriku.
Na primjeru Ruske vojske vidjeli koliko zaostaju za NATO-om.
Možda čuo baketa pa će robotike više uklučiti
Možda čuo baketa pa će robotike više uklučiti
Oni koji povecavaju vojsku koja sluzi samo za paradiranje vec odavno gube bitke.
Kako zapad lagano manipuliše praznoglavim Balkancima. Propagandom im Kinu predstavlja kao najveci bauk planete dok lagano tim istim Balkancima uvaljuju svoje banke, telekome, trgovacke centre, uzima im omladinu... totalno ih pljačkaju. Ali Ivici, Muji i Dušanu je zapad super, mogu otić u Dublin, Minken i Beč, zaradit finih para.
A Kina eto sa svojim ulaganjima/investicijama nije opustosila Afriku, Australiju i pola Azije. Nego, eto humanitarci sto su kupili polovinu nekretnina koje drze neiskoristenim. Da ne pricam da je odgovorna za sirenje dvije najvece pandemije u poslijednje vrijeme.
Kad bi Amerika danas prestala napredovati mozda bi ih Kina stigla za 20-30 godina
Ovaj je gori od putina , slican covketu, a putin je dodo
HA ha vidi krezubih neokupanih svetosavaca što bacaju drkicu na ovakve vijesti dok istovremeno čekaju buseve za Njemačku
Znaci da laze narod pred izbore ko i ovi nasi ovdje 🤣
Kinesko tržište nekretninama koje je jedno od najvažnijih u u kupnom GDP-u i općenito razvoju zemlje se urušilo ko kula od karata i pred potpunim je kolapsom, ali će lola ipak modernizovati vojsku kojom će lično zapovijedati. Od čega prijatelju? Koma.
Najavljuje modernizaciju vojske SAD