Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne pise se dobro evropi i svijetu u narednim godinama... iskren savjet ljudi - uzivajte sto vise mozete sa svojim voljenim osobama, boravite sto vise na svjezem zraku, u prirodi, putujte, priustite si male stvari koje zivot znace. Zajebite prepucavanja na klixu i portalima, od toga samo postanes gluplji, a nikome ne mozes nista dokazati.
Nijemi jasno sto se toliko bojite ovih izbjeglica sta vam oni rade da izvinete koda ce vas zg***** a ne nac utociste u vasim drzavama
...da niste rušili tamošnje vladare, svima bi bilo bolje. nije saddam ništa veći zločinac, ustvari, daleko je manji zločinac od svakog pojedinačno iz truljave familije buš.
Nemas pojma o cemu govoris....
@666_999 ...u državi đe svi "imaju pojma" ja rado bivam "onaj što nea pojma".
Prije nego što se EU oko nečeg složi Sirija će postati najmoćnija sila svijeta. Toliko o EU.
nadam se