Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
skonto si me ;)
Eee tako ti je to kad komcercijaliziraju nagrade. Jučer Obama, danas vikiliks, sutra...? Kad bude dodijelili Nobelovu nagradu američkoj zastavi jer oslobađa potlačene i odiše demokratijom. Fuj!
pa jarane nije za ekonomiju, ali oni meni uskracuju pravo na platu i topli obrok i zasluzuju Nobelovu nagradu za ljudska prava??
ja radim za WikiLeaks i zaista mislim da ova stranica ne zaslužuje nikakvu nagradu. Pa molim vas, koja to firma koja kasni sa platama, a topli obrok isplacuje u bonovima, zaslužuje Nobelovu nagradu?
pa kad je dobio Kissinger, Perez, i mnoga druga zločinčad ,može i ovaj pijun novog svjetskog poretka koji služi da se uguše slobode na Internetu.... sljedeći je na redu ElBaradei koji opšti ku/rvaluk.,, vazda je bio takav samo što je to malo ljudi kontalo. sad svi znaju ili će u roku od mjesec-dva znati