Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nashim politicarima treba platiti da nishta ne govore!
Ne vidim sta je ovdje senzacionalno? Sta je uopste senzacionalno u bilo cemu sto je W-leaks do sada objavljivao? Clinton svakako nije najsretniji izbor, ali ono sto bismo dobili sa Trumpom je daleko crnji scenario. Za BiH je svakako dobro da Hillary postane predsjednica, jer ako nista drugo, znat ce sprijeciti Ruse da nastave podrzavati one koji ruse BiH. Za vise nam i ne treba, za njih se mozemo i sami pobrinuti.
Sretno na izborima gospođo Klinton!
OVA JE GORA OD TRUMPA
nije bilo rata u zadnjih 20 godina u kojem amerika nije ucestvovala, a da ga killary nije podrzala...voli zena da ratuje, to je cudo...na jednom od sastanaka state departmenta o wikileaksu, killary je glasno pitala "can't we just drone this guy?" (julian assange)...samo ih curi dzuliane, svaka ti dala...
A ko su generali i ratnici u ratovima zene ili muskarci?
A i ovaj WikiLeaks nije dosad objavio ništa vrijedno pomena. Uzdrmali su sistem ko prdež savjest.
Vrijedno je pomena, ali trenutno stanje svijesti kod ljudi je takvo da nema više revolucionara, svi su se manje više pretvorili u prdež.
Zato sto smo mi ovce, pa niko ne obraca paznju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)