Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ADRESA-http://wikileaks.ch/
Podsjetimo, diplomatske depeše objavljene na WikiLeaksu otkrivaju kako je slovenski premijer dogovarao prihvat zatvorenika iz Guantanama u zamjenu za susret s Barackom Obamom, kao i da je Amerikancima obećao da će firmi Westinghouse osigurati posao izgradnje na drugom bloku nuklearne elektrane Krško! Pahor je Amerikancima također navodno nudio da će biti njihov posrednik u komunikaciji s političkim vođama na zapadnom Balkanu. Iz slovenske vlade zaredali su se demantiji koji nisu bili ni približno dovoljni da umanje nastali skandal. Najoštriji u kritikama na Pahorov račun očekivano je bio prvi čovjek oporbe Janez Janša.
Assange chatom \'srušio\' Guardian Assange će po prvi puta nakon objave povjerljivih diplomatskih dokumenata odgovarati čitateljima. 14,30 h Od 14 sati danas, počeo je chat s osnivačem WikiLeaksa Julianom Assangeom na britanskom The Guardianu, koji je jedan od pet svjetskih medija u posjedu svih 250.000 tajnih američkih diplomatskih dokumenata. Stranice Guardiana odmah nakon 14 sati su se srušile na nekoliko minuta, a njihove web stranice i dalje imaju problema s učitavanjem chata. Pitanja je postavilo preko 850 čitatelja. Assange se trenutno nalazi u samom središtu svjetske medijske pozornosti zbog objave tih dokumenata. Istovremeno, protiv njega se u SAD-u vodi kampanja mržnje.
EveryDNS je DNS provider.. glupane http://pastebin.com/t9UD2w9z
Every DNS je registrant glupane
Pa i dalje su kod Every DNS-a koliko ja vidim..