Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel ovi fkt hoće da kažu da je biti u kući, nositi masku na poslu i vani, ne puhati nikome za vrat dok stojiš u redu isto što i kopati rovove, biti logoraš, biti silovana, ostati invalid, izgubiti sve što imaš jer tamo heki hićo hoće da bude vladar?? Sunce vam osjetljivo 😂😂
Pa sejdo komsic je bio u ratu....on se nije palsio rata...a ne plasi se ni korone....njemu je isto drug....nemamo vakcina....al to je njemu daleko od uma i misli....on neki dan dao izjavu da je se oran i biti,kako on kaze;ako treba i da se bijemo-bit ćemo se i tući....Ima on pametnijih stvari za razmisljanje...On bi o tučama sa hdzom iditoskim....kao i on.......a njemu nisu vakcine ni sadasnji problemi ni blizu pameti.....njega ga brinu bojevi koji su zavrseni prije vise od 25 godina....
Ne znam ko je ludji, ovi što su nadrobili ove gluposti ili klix što to prenosi. U najmanju ruku veliko nepoštivanje žrtava i patnji u ww2.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nije pandemija izazvala tolike traume, nego mjere koje ste nalozili drzavama, i oni mediji koji su poslusno sijali strah.
Što je očito i cilj.Veliki reset kao nakon svjetskog rata.Izluditi ljude da kažu: nikad više
Meni traumu izaziva kad vidim da sam još živ
Da ti roknu samo dvije...
Pa onog njihovog sumornog etiopljanina sa kilometarskim prezimenom doživljavam kao drugog Hiću.
E jbg sad..
VI ste izazvali traumu, WHO i vlade sirom svijeta, a ne "pandemija"....
Valjam se od smijeha! Nije ih stid!! Holokaust, desetne miliona mrtvih i stradalih, lokalni genocidi. Traume prezivjelih. WHO je imbecilizam samo takav.
traumu nam je uzrokovala medijska pompa i svakodnevne negativnosti na tvu i na portalima a ne pandemija. a porediti gripu sa katastrofom drugog svjetskog rata je krajnje neukusno i samo dokazuje nekompentenciju celnika who-a.
naserem se u VASE zdravlje lazovi
Da malo ne pretjerujemo sa ovim, a?
Ma maske i zaključavanja su mila majka šta bi sa ovim svijetom bilo (naročito mislim na generacije 15-30 godina) kada bi svijet ostao bez interneta (telefona, druš. mreža itd.) i kada se par mjeseci ne bi znalo da li će ga ikada više biti (iz nekog razloga)...Ovisnost ljudi nije samo o drogama, a o suženoj (ograničenoj) svijesti da ne govorimo?!!!
Ja gluposti
Čuj pandemija,.. valjda WHO i politika.
Ovo mora da je vise do Nerflix-a !?
Jako je podcijenjen ovaj aspekt pandemije. Neopisivo mi je žao svakoga tko je ostao pritisnut sa svim faktorima koji su se ujedinili da nas zatuku u posljednjih godinu dana. Gubitak posla, smanjene plaće, strah od zaraze, strah od smrti, izostanak svjetla na kraju tunela mogu da ubiju osobu u pojam. Ovo je vrijeme za solidarnost, nije vrijeme za “Izdržat ću ja to sam”, pomozimo svojim bližnjima i potrudimo se samoinicijativno provjeriti kako su i treba li im išta
Pa sta, ja sam cijeli zivot u izolaciji, nemam prijatelje, posao, ljubav, nista. U sobi sam 24/7 i samo gledam u ekran.
Tj. Vi.