Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
1. Kako je koroni orginalnoj trebalo 4 mjeseca da dođe iz kine u Evropu a nije bilo ogranicenja putovanja ? 2. Kako omikron dođe u 40 zemalja za nekoliko dana a lete samo vakcinisani?
Papir i na njemu napisano može sve uraditi, čuda su moguća na papiru
WHO namlatili ste milijarde dolara! De popuste koji mjesec
Ja usto ranije reko odo u red da se pelcujem pa procita ovu vjest usput pa sta sad da radim da idem u red ili nedje na kafu
Napokon i na klix nesto pozitivno
Da klanjamo dženazu prehladi i gripi? Nigdje ih nema 2 g.
Posto je blaga sluka omikrona trebamo svi preboljeti da steknemo prirodni imunitet ali kaze who nemu tu para
I ja to govorim cijelo vrijeme,ali niko me ne sluša.Vele jučer da do sada nema uopšte težih slučajeva od omicrona i da niko nije umro.Vala je vrijeme da se spusti malo loptica.Ps nisam anticoronaš ni antivakser.Ali sada ste već naporni sa mutacijama i gov.ima.
Gledaj babe karijera 8z nosa viri. Ova bi te ubila za dolar
Frapirani smo ucinkovitoscu tih tzv vakcina. Jedino za sta su ucinkovite je da izazivaju vecu smrtnost nego ova zaraza.
Petljana.
Pa vi nam panicite…mame vam se na….j …ebem…
Vidim koliko paničite da niko ne nosi masku. Nece ni da se slikaju makar sa maskom koliko paniče
Ne mozes pokrenuti masovnu histeriju, podgrijavati je 2 godine i onda govoriti "ne panicite". Hvala medijima na aktivnom ucescu u sirenju iste histerije.
Gdje samo nadju ove face i ko ih samo postavlja na ove pozicije?
Čuj da ne paničimo, a nazivate te sojeve tako zastrašujućim imenima.Sve kontam da zivim u kineskom distopijskom hororu. Dajte nesto adekvatnije, ugodnije za uši, evo recimo Komsic.
Ljiljan ide još jedan mandat👅
Nekad, u sasvim normalnim vremenima i okolnostima, na balkanu su se ljudi dijelili na Ustaše, Partizane i Četnike. Svi smo bili sretni, a danas il si vakcinisan ili nisi, pa dokle vise?