Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
who je najveca teroristicka organizacija u istoriji covjecanstva i vrlo brzo ce odgovarati sa svoje zlocine a mnogo ih je
@filozof07 jesu , bolest jeste opasna ali ovo je projekat Ubijanja populacije
@filozof07 Uskoro,do proljeća, će više od pola čovječanstva prebolovati koronu i dostignut ćemo kolektivni imunitet.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Tvorcu virusa i profiterima na istom, zelim sve najgore u zivotu. Haram im bilo sa najtezim posljedicama. Sram i stid da ih bude.
Evo brate ubise se od razmisljanja sta jedan Amiraga sa klixa govori o njima
Kakav bolan profit kompanije izgubile hiljade milijardi dolara. Kakva crna zarada svijet stao i ekonomija. Kako tako glupo razmisljate boze sacuvaj. Stvarno mislite da ste nekom bitni??
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pa bolan kod nas cokolada milka nema isti okus kao u njemackoj. a zamisli kakve ce nam vakcine poslati. pa nase stare nane ce napraviti od raznih trava ,meda napraviti bolju zastitu vakcina
who pa ovi ljudi stvarno pojma nemaju. samo palamude i m... pod bubrege prodavaju. jedino dobro sto je trump uradio u svom mandatu da im je ukino lovu. skonto covjek kakve su ovo varalice
Vi svi pa neka prodje 3 godine pa mi svi.
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.dnevno.hr/planet-x/video-plan-istrebljenja-populacije-namjerno-smo-sirili-aids-izazvali-smo-epidemiju-1319386/&ved=2ahUKEwiHuJSs9qTtAhWuCRAIHfmjDZoQFjAHegQIBRAB&usg=AOvVaw3HP1FSx66XGxCHi_AQji2y
Oni namq salju posebnu nutellu, eto ce poslat vakcinu iste kakvoce.
Pricate bez veze nećemo se vakcinisati
Nadam se da ima dovoljno dobrovoljaca za tih 70% da ne moram ja
E sta mediji napravise od prehlade to je “spektakularno”!!
Nema potrebe za vakcinom. I sve kada bi neko zelio, ne smije pustiti smrtonosni virus. Jer bi nemogucnoscu kontrolisanja virusa i sam sebe doveo u opasnost. Tako da se ja licno virusa ne bojim. Mozda jedino da nadju vakcinu i vakcinisu se unaprijed, ali vakcina 100% sigurna i 100% efikasna ne postoji.
Kaze Tegeltija da je nabavio za 20% populacije:)
De da ja onom Indijcu u who danem jedan lijek iza leđa liječi sve bolesti, a može i bezbolna palica ako hoće,a nije problem moremo mi njega i osunetiti.
Nova friška studija.Kako su samouvjereni sa ovih 60%.A šta je za maske, WHO-u?Ne briga vas što se u jednoj zemlji nosi na otvorenom bez obzira na distancu, a u drugoj ne nosi.Isti virus, a nemate šta pametno reći oko toga.Očito da vam odgovara što veća frka.Postali li ste neki faktor preko noći, ali proći će i ovo.
Samo se umreti i na wc mora.
Trebamo malo istraziti histoŕiju i statistiku. Postoji dokument ROSENAU koji je dokument medicinskog istrazivanja Španske groznice. U tom dokumentu pise da Š.groznica uopste nije bila zarazna bolest kako nam se plasira(doktori su vrsili experiment na vojsci uzimajuci uzorke iz usta oboljelih i sa pluca preminulih od spanske gripe i stavljali vojsci u usta). Ni jedan se nije zarazio tom bolešću. Sto nam govori da je svaka "zaraza" ustvari izmisljena da zastrasi narod.
Dzabe pricas budalama. Citao sam o tom eksperimentu. Bilo je sto dobrovoljaca. Nijednog nisu uspeli da zaraze.
Mislite plandemija