Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njemačka ih u 2. svjetskom ratu sredila za 49 dana, slavili u Parizu, Bog ih je kaznio što su počinili genocid u Alžiru ubivši 1 milion alžiraca i pri tome su počinili masovne pljačke i silovanja žena!
Ovaj luđak ima Buržuasku revoluciju u Parizu, zapslili mu Notre Dam, ... a on se.e o Bosni. Mamu mu f......ku
Macron ja prolazan a NATO ce biti i trajati . Sjeca li se neko predhodnika gore navedenog, N.Sarkozya ili F. Hollanda , zaboravljeni, tako ce i ova persona non grata nakon zadnje izjave o Bosni brzo otici u historiju.
drugi Dodik.
Nakom Blamaže u Drugom Svjetskom ratu bolje bi bilo Francuzima da malo tišu.
Kad ti Makaronac postanesh vise neovisan od svoje babe u kuci, onda se javi!
Kaze Tramp Sultanu Taipu,evo ti 100 milijardi samo odkazi Ruski s400,evo ti jos 900 milijardi samo budi sa nama.Ovako se cijene iskusni vladari iz proslosti.Neda Amer Rusu naprjed.Srbija je sljedeca pod EU i Americkim sankcijama.Sarađuju mimo Amerike sa Rusom.
Narod u Evropi poznat po predajama. Njemacka ih sredila za par mjeseci i opet je Njemacka politicki iznad njih u EU.
KAD TI BUDES MALO VISE ZAVIDAN OD DOJCLANDA. PROPALI NAPOLEON