Gore nego što se očekivalo
0
Washington: Ekonomski rast bi mogao biti sporiji
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Recesija parti za tinejdžere u americi !!
ekonomski gledano moze se iz godine u godinu biljeziti ekonomski rast. ali to ima druge negativne stvari koje prate, npr. korpa potrosaca je na sve visem nivou, novac gubi vrijednost i dolazi do inflacije ( a opet uz inflaciju moze se imati ekonomski rast) koji se u brojkama biljezi, ali zato kupovna moc slabi i naravno novac gubi vrijednost.
ekonomski rast se u medijima uvijek predstavlja kao nešto dobro, prosperitet. ali do kada se misli rasti? ne može do beskonačno, a sistem privređenja i monetarni sistem na koji se oslanjamo, zavisi od raspoloživih resursa kojih je sve manje i manje. znači kad-tad će se desiti kolaps, ako nešto ne promijenimo. kriza u 2008. i 2011. su pokazatelji da se nešto mora mijenjati u svj.ekonomiji. pogledajte video na YT pod imenom \"the most important video you will ever see\". nije nikakva propaganda, ni teorija zavjere, nego čista matematika.
ti si nap.usen 100%
najbolja teorija do sad
nek vrhuški samo ne fali a narod... uče nas kako treba smanjiti korupciju i to a ubi ih ta ista korupcija gdje se samo gleda interes nekog pojedinca kapitaliste a ne opšte dobro. Dokle god tako bude neće valjati.
brate sta si htio da kazes?
da vam ekonomski rast bude ko moja cuna i grci bi vam se smijali.
Kakav rast propast to bi se nazvalo sa 300 mbiliona duga vanjskog Ameri nemaju nista nek da proglase propast sad ili kasnije svjedno al ne zadugo, dok drugi nekazu stop... oni koji su radili kinezi oni su na dobitku a ovi sto vode ratove oni ce se sami od sebi zabaviti ....