Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav džihad ?! ?! ?! Pa zar najveći džihad nije pobijediti samog sebe. Nikakvi ovo džihadisti nisu. To su teroristi.
Slazem se. KARMA je cudo!
Ko o cemu qurva (Srbi) o postenju!! Aloo, posliej svega sto ste vi uradili nemate bas nikakvo pravo osudjivati druge! Napravili ste najveci pokolj u Europi poslije WWII, ucinili ste genocid, poceli rat u 3 zemlje, velicate nacionaliza, rasizam i ratne zlocince.....ajjj ma ovi poput Meraha su male mace za vas! Pogledajte sebe prvo u ogledalo, prljavstino od ljudi! Sto se tice federacije, i njenog stanovnistva...srbici, znate i sami da ste vecinom otisli po preporuci Krajisnika i drugih budala...sada se kajete, ko vam je kriv no vi sami sebi! No pogledajte prvo 99% cistu RS, gdje exodus ne-srba nije bio bas dobrovoljan! Prvo sebe malo kritizirajte, jer ste ipak ucinili preko 90 % zlocina u BiH tijekom rata (CIA podatci), pa onda prigovarajte Federaciji!
Francuzi su sa Magrebljanima, Holandjani sa Surinamcima, Britanci sa Indijcima dobili sto su zasluzili glede kako su kolonije tretirali jos prije nekoliko desetljeca! Ako te imigrante iz kolonija Europljani zele vratiti doma, neka im onda i vrate sve sto su oteli dok su vladali njihovim zemljama!
Ako je neko hater svega oko sebe, nacionalisticka fukara, rasista, prijetnja normalnim ljudima, onda si to ti. FUJ GNJIDO. Da imas is-la-msku vjeru bio bi sa svojim stavovima vec odavno na listi te-- ror-ista...no ovdje vrijede dupli standardi. Bi se ti svetio m-u-slimanima a? Za Turski zulum? Jer nemas mu-da da to ucinis pravim Turcima, propalico!
Za komudžare. Mlada vojska Muhammedova! http://www.youtube.com/watch?v=6j1ar1hb8FM&feature=related
Znam da reci sam za sebe da nesto znas nije kool,ali kao osoba sa nemalim brojem godina,i osoba koja je ziveci na destinacijama po zapadu,i medju krcsanima odgovorno tvrdim,da je tamo domicilno stanovnistvo daleko mnogo vise neprijateljski raspolozeno prema doseljenicima islamske vjeroispovijesti nego sto se to javno ispoljava. Desno orjentirane frakcije u EUu iznose stajalista da sad preko 70%populacije ne zeli nikakav oblik islama u EUu,s tendencijom stalnog rasta tog trenda. Samim tim ne zele ni konzumente te religije. Ako uzmemo u obzir da su predstavnici najjacih drzava u EU javno iznijeli naucno utemeljena stajalista da je multi-kulti (misleci tu na islam)propao projekt,dolazimo do zakljucka da u EUu jacaju desno orjentirane snage i da ce oni biti nezaobilazni faktor u donosenju odluka po tom pitanju. U takvoj konstalaciji snaga neizbijezno jesmanjenje svih prava koja su data,i jacanju zapadni vrijednosti.
Zapadu je sada ugrožena sloboda.Htjeli bi rade što hoće,kao što su navikli ub.ij.ati i pljačkati stotinama godina,a da im niko ne uzvraća.Svaku nevolju koja im se dešava su dobro zaradili.
Za takav odgovor ti je trebalo 4 minuta da ga smislis?! Tako predvidljiv odgovor od jednoga extrema iliti vehabije... E sad si me razocarao do kosti i prestao biti zabavan....nego da nisam ja tebe slucajno otpustio nedavno zbog falsiranja na poslu. Osjetio se teret nosenja sa problemima prokreacije kroz opadanje kvalitete rada. Ako jesam, izvini prijatelju, ali nema ti halala dok je kapitala. Uh sjetih se da cu danas omoguciti jos par njih da se posvete svojim familijama. Puno radno vrijeme. Zahvaljujem ti sto si mi pomgao u donosenju odluke koga da danas otpustim. Nije red coveku oduzimati vrijeme od obitelji i rusiti snove o vladanju svijetom. Sve naj i tebi prijatelju i tvom podmlatku. Zivio ti meni, odoh se pripremiti za posao. Znas kako je...neki moraju i da rade za zivot da bi drugi dobili tu sadaku...eto...hajde pa vidimo se :-)
@HOS (24.03.2012. u 01:49):\"Po staroj dobro poznatoj taktici sada neces imati vremena jer imas obaveza ili ces promijeniti temu, zar ne? Ili ces pobjeci ili ces nazvati sviju islamofobima i traziti razna opravdanja? Sve ces uciniti osim da das odgovor. Vec vidjeno.... Ah da, ima i varijanta da ti se ne da pricati sa papcima. Procitan si! \" Dakle, kao sto sam vec rekao u gore citiranom postu, doslo je vrijeme da me nazoves islamofobom....sve po skripti. Kako predvidljivo.... razocarao si me....mislio sam da si bolji A ono ispade jos jedan na socijali koji stanca djecu i odradjuje sadaku na kompicem u dzamiji....eeeeeeeeee tugeeeee :-(
samo ti kuckaj po tastaturi, ja radim na sestom bosnj.ackom djetetu...isl.am se siri na sve strane, a ti mozes urlikati kome hoces... Isl.am will dominate.. Ono sve sto sam napisao su ti cinjenice, a ti ne moras da ih uzmes kao takve... Uglavnom , vrijeme ce sve pokazati... Samo polako...
A na cemu si ti? Ili je litium popustio.... :D Hajde ti idi cuclaj bateriju.
Hvala na paznji. Slazem se s tvojim zakljuckom. Uostalom, stara kineska mudrost kaze:\" Ne mozes objasniti onome koji nece da razumije\"
hahhaha posk.okovci i krst.arica forumasi su bas aktivni na komu.njare forumu, hahahahhahahah samo tipkaju, jedan covjek se predstavlja sa 46 nickova hahahhahaah Eto koliko je vlah.adija gl.upa i zatu.cana..hagahha
Zanimljivo kako svi napamet znate i kao papige ponavljate ISTE PRICE iz dana u dan na raznim portalima. Sto ti je \"Fahdov Univerzitet\"! A kad se probudis ono noge otkrivene.... Iz fildzana pogled ne dopire daleko, a bojim se da cete se jako razocarati kada odmaHmurate. Fino je popit, al\' je maHmurluk gadna stvar... P.S. Nisi morao mijenjati nik. Kao sto vidis ja se javljam cak i bez ikakvog nika. ti si ionako prepoznatljiv cim zines sine....ne ide to tebi....ne ide.. U civiliziranom svijetu se takve salje na prekvalifikaciju :-)
Da te parafraziram:\"A to sto se neko treba opravdavat nekome za šutnju ili moze bit pripadnost Europi to mozete zaboravit.Ta vremena su prijatelju prošla.\" Ti svoje monologe pisi na nekom blogu, a ako budes spreman za RAZGOVOR onda se vrati sa odgvorom na moja pitanja. Osim toga, ako nisi znao, normalno da nema KRSCANA tamo jere je BILO KOJA DRUGA RELGIJA U SAUDIARABIJI Z A B R A NJ E N A I KAZNJIVA S M R C U! Licemjeru! Pa ti sad govori o `potrebama! U pravu je bosanceros, sa vama pricati je cist gubitak vremena. Prslo je vrijeme da se bavimo na taj nacin takvima kao ti `prijatelju`` Ta vremena su prosla. Sengen majka!