Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"To nije bio dio plana jer su trebali poginuti ili nastaviti rad u Wagneru." wow, kakva rečenica haha, oj Rusijo zemljo daleka
Hahaha suze me obliše kad ovo pročitaj još ovo izjavila njihova odvjetnica 😭😂
Pa tako i jeste rekla je istinu topovsko meso koriste ih da probijaju linije po svaku cijenu bez ikakve taktike
Neko kaže PTSP, neko karma, a zna se šta je u psihologiji i teologiji.
Ovaj Wagner nesto kao Arkanovci
To se desi kad na ulicu pustis 10.000+ okorjelih silovatelja, ubica, dilera i slicno
sto se kaze, kako sejes tako zanjes
Svi rusi stalno piju prijete ubistvima... Sasvim normalna pojava u Ruskoj... Daba kenjate klix
ko ih ebe nek se rokaju izmedju sad
Putin nije pitao svoje Ruse da li oni to žele što je napravljeno... Slab je to narod kad ga se nepita
Srecom, amere se sve pita kad ih posalju na drugi kraj svijeta da uniste drzavu i pobiju vagone civila. I naravno, njihovi ratnici nemaju nikakav PTSP i jako se lijepo integriraju u drustvo kad se vrate. Tako je to od Vijetnama pa na ovamo.. hahaha kako da ne.
Da nema Amera bilo bi sutra sve njet. Ameri se pripremaju na izbore, boli njih rusko obespravljeno stanovnistvo. Amerika je cilj svakog mladog covjeka bez obzira na etnicku i vjersku pripadnost. Uostalom vise se bave ruski vladari sa americkim izborima nego sa ruskim. E to je za smijanje
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gdje nece, sta su im kolega pobili ukrajinci...
Jadni Rusi, nisu vise sigurni ni u svojim vanjskim WC-ima.
Studies suggest that the wars in Iraq and Afghanistan have created roughly 500,000 mentally wounded American veterans, with rates ranging from 11% to 20%. PTSD is a mental-health condition triggered by some type of terror or a traumatic brain injury, causing psychological damage.
Ništa neobično
Whataboutism is an argumentative tactic where a person or group responds to an accusation or difficult question by deflection. Instead of addressing the point made, they counter it with “but what about X?”.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pisite nam malo i o Amerikancima koji su po Iraku, Libanu i Afgabistanu ubijali. Sta oni rade kad se vrate kuci? Ili se ne vrate… mislim i to nas interesuje.
Whataboutism is an argumentative tactic where a person or group responds to an accusation or difficult question by deflection. Instead of addressing the point made, they counter it with “but what about X?”.
samo sto Amerikanci imaju stotine programa podrŝke za takve, dok ih Rusi puste niz vodu
Tako je bilo i sa Belim Orlovima, Crvenim beretkama i ostalom bagrom..
Vagner ovce da ne kazem psihopate
rat je rat
Četnička posla! Nema više šta pljačkati i ubijati pa se okomili na njihove sugrađane.
chopor smecha na jednom mjestu.... Zna se kako se postupa sa smecem...
sta ces
Vraca se rusofasistima, sto su sami posijali. Trazili ste, gledajte...