Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KAKO GOD VENEZUELA ČE PASTI U OVISNOST ILI RUSIJE ILI AMERIKE.KAKO GOD POSTAJE OVISNA OD MOĆNIKA.
Domaci izdajnik/strani placenik prevedeno na naški Dragan Covic
Ovo za Venecuelu je ofirno do bola, USA zeli naftu, nema sta nece uraditi kad su pare u pitanju
Je.beni diktatori. Zbog svoje guzice zavale cijelu drzavu i narod.
Ovaj malo baca na Obamu.
Svi koji podržavaju Madura su ili zatucani ili nemaju pojma ni o čemu. Venecuela i narod Venecuele je doslovno propao, ne zbog Amerike ili nekoga trećeg, nego zbog diktatora koji je doslovno napravio Cosa Nostra državu i sve stavio u svoje vlasništvo. Ljudi bježe u Kolumbiju trbuhom za kruhom, zaboga.
@Trump2020 Eto ti Trump proglasio preko Tweeta novog predsjednika. Koja blamaza. U sta se je svijet promjenio. Preko drustvenih mreza mijenjaju politiku.
Kakve to veze ima sa činjenicom da je Venecuela propala zbog mafijaškog socijalizma?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jzz6uh6
Cim nije vojska uz tebe ti si donji