Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moraće ljudi plaćati za druge koji nemaju osiguranje. Plaćati za druge. Kakva je pogan taj Obama, zavlači ruku u džep uzimajući tuđe pare kojima će pribaviti osiguranje nekom drugom ! Fuj pogan.
....kako god bilo ali kao demokrata a bogami i zbog ovog zakona definitivno glasam za Obamu...
Užasan prijevod. Prvo, Obamina administracija nije predložila zakon - on je već usvojen ali su neke države tužile vladu zbog individualnog mandata smatrajući da je neustavan. Drugo, vlada nikog ne primorava da koristi osiguranje nego da plaća za njega ili će ih vlada kazniti novčano. Treće, zakon ne stupa na snagu 2014 - već je aktiviran ali neke odredbe stupaju na snagu 2014 kao ona o individualnom mandatu. Ima još ali mi mrsko pisati. :)
@Xampp svaka ti djevica dala ( za Herceg-Bosnu ) a bice i to i to uz pomoc druga Zlatka ! nego, jesi pito efendiju kako su nastali crnci ?! valjda on zna? ;-)
...i Veliku Herceg-Bosnu.
e, kad bi se i nama drug Zlatko izborio za bilo sta ... osim za hrvatskog clana predsjednistva