Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je ovaj prevarant rodjen na balkanu izazvao bi jos jedan rat.
probaj jos nesto...nemoj se predavati..jooj melanika
Ne znam kome vise vjerovati
Debil Trump se uzdao u sudije koje je on imenovao, nije to Tegeltija moj Donalde😂
Ovaj ne odustaje.
Naravno da ce izgubiti sve tuzbe kad njegov tim advokata ne podnosi nikakve konkretne dokaze sudiji na uvid. Sve se vrti oko toga da ovce nastave da vjeruju u praznu pricu i nastave slati novce njegovoj kampanji.
Trampo odyebi više. Imaš para, imaš svoj avioni možda bolji od air force one, imaš kuće... uživaj i igraj golf
Yes Ama nije ni bas tako Prvo , mentoli koje on vodi jos uvijek mu salju pare sto on moze koristit u privatne svrhe do75% Drugo , ako odustane pojest ce ga sve tuzbe sto samo cekaju da napusti Bijelu kucu On radi na tome da se nagodi