Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo da se zna da ovu vojsku Zapad podržava.
Zbog čega određene riječi kao u tvom slučaju "silovana" i "LAŽE" pišete sa tačkicama ? Je li to sad moderno ? Ili misliš da si mačo frajer ako tako napišeš, ili da si cool ?
Naravno da nije bila s.i.l.o.v.a.n.a!!! Pa to je muslimanska vojska a MUSLIMANI to ne rade!!! A žena je žena i kao žena ne može da svjedoči jer L.A.Ž.E i ne može ispravno interpretirati ono što joj se dogodilo i kao žena ne može po Islamu da bude svjedok!!! Za jednog muškog svjedoka su potrebne dvije žene jer one ne mogu da misle i sve slažu i izokrenu. Svojom izjavom je osramotila muža i njegovu porodicu i oni je se moraju odreći jer je sama kriva što je s.i.l.o.v.a.n.a pa se još i usudila da o tome progovori javno. Naravno da se i sami državni vrh morao u to uključiti i tražiti njihovu osudu da budu opomena drugima. Da nikome više ne padne na pamet da daje ovakve izjave. Jezik za zube ŽENO i muč. Tako je to kod muslimana i tako bi to bilo i u Bosni da je SAM BOŠNJO na vlasti.