Komentari (169)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam ni kako uopste voze s ovim cadorom 😒
To je dio odjece koji stiti od pustinjskog pijeska i sunca.Njemacka nije u saharskom pojasu.
Treba uvest i prozirne kacige 😂😂😂😂
naravno....tako i treba...kakva vozacka kakvi bakraci
@FNM ....pravac saudi....pa tamo zivi
http://hiddenlolcdn.com/i/188000.png
http://www.priznajem.hr/izdvojeno/svedska-sirijac-s-tri-zene-sesnaestoro-djece-dobio-drzave-tri-luksuzne-kuce/ Dao bi vam ja---po guzici! Da domicilni rade i izdrzavaju toliku bagru, ok se oni izlezavaju i od dzamije do kuce, i sve tako svakodnevno. Jos hoce da im latis polaganje, vozacku, kupis auto i dozvolis da voze u burkama. Mars u pustinju, majku vam vase!
Nije Njemacka, ali je tu negdje....slicna situacija: http://hiddenlolcdn.com/i/188003.png http://hiddenlolcdn.com/i/188002.png http://hiddenlolcdn.com/i/188001.png Sreca moja pa zivim u Norveskoj gdje smo izglasali desnicare za naredne cetiri godine. Nismo mi naivni kao glupi svedjani, nijemci, francuzi, englezi....Musliman ne uzmice, trazi sve, a ne da nista. U Saudiji ne smiju da pomole nos iz kuce, a na zapadu hoce auta da voze sa tim krpetinama na sebi...
Mars u pizdu materinu vise i vi i burke! Pravac Saudija, pa tamo trazite prave i vozite auta....al u qurcu.
Nose burke I nikabe, a hoce da budu moderne I voze. U S. Arabiji, gdje su zone pokrivene, zabranjeno im je voziti, tako da ako hoce da se pokrivaju, njihovo pravo ali nema voznje.
Što je i logično.
Hidžab i nekako, ali nikabi i burke nikad ne trebaju biti dozvoljene.
Brzo će oni kartu u jednom smjeru kupovati!!!
Hidžab,burka,burkini, zar,feredža,nikab, šamija,samo u ove dvije godine sam to naučio da postoji
koja glupost,žene koje primjenjuju šerijat one znaju da u šerijatu nema pravo upravljat vozilom,pokriveno ili ne,Saudijska Arabija medju najbogatijim zemljama svijeta i neda po zakonu da žena vozi auto,znači te nžene muslimanke u nikabu koje voze auto corluče nekome,u Arabiji bi išle za to na kamenovanje do smrti
@Kurtuba u ovom mom textu nije ništa bez činjenica,ako smatraš da to nije istina nnapiši,reci,da razmotrimo
@Kurtuba jA SE IZVINJAVAM,JA POLITIČKA UREDJENJA DRŽAVA NE UČIM IZ MEJTEFA. Ja učim ono kako piše u knigama,kako govori sadašnji stručnjaci,a Saudijska Arabija je 100% po šerijatu,oduvijek,oni tvrde zauvijek(do sudnjeg dana) ako hoceš mogu ti poslat na e-mail njihove šerijatske exekucije javne,npr vješanjem autom dizalicom,i žena nema pravo da vozi auto u K.S.A,a ti me demantuj???
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E vidiš, u Saudijskoj Arabiji ne smiju nikako voziti tako da nemaju ovaj problem.
Hoće i jare i pare
tako i treba...