Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pored sve nauke i raspolozivih materijala, osloniti se na drvo kao staticko-dinamicki materijal je u najmanju ruku neozbiljno. Svatko ko je imao par casova iz predmeta statika i otpornost materijala, zna prednosti i mane drveta. Ovo je dokaz da se sve usmjerilo na IT, a iskljucuje se nauka, zdrav razum i logika.
Da je u Bosni svi bi sra** kako je ukradeno sve a ovako najbogatija država u Europi pa je to ok
Firma iz BiH izvodila radove, kažu...
Pravna država će naći potpis projektanta, jer je neko dobro opro pare. Da i na zapadu su skloni rabotama radi uštede materijala i smanjenja troškova.
sreca pa imaju helikopter, dok ovi nasi mozgovi osporavaju kupovinu istog, smatrajuci ga u 21 stoljecu nepotrebnim. Neka njima sto luksuznijih limuzina, koje imaju takve performanse, da ih mogu zbog losih puteva samo gledati
Imaju i oni svojih kvazi-strucnjaka
Kakva glupost napraviti drveni most u 21 stoljecu, jos ga i afaltirati i pustiti u promet za kamione. Svijet dobro nazaduje, uzas
Vozac Lazo Prdanovic iz Jagodine, pretovario kamion i nije postovao dozvoljenu tezinu.
Izgleda du su radili neki priučeni majstori, završili za dva dana školu u Širokom!
kod nas Dodik ne bi dao dozvolu za upotrebu helikoptera
A da se kod nas ovo desilo, svi bi krivili SDA 🖖
Ovo da se desilo kod nas,svi bi skočili i govorili kako država mosta ne zna napravit a kamo li sta drugo.
ovo iz Jablanice konstrukciju im prodali
Kao da su ga Kinezi gradili.
A žalite se na Štetu.Kako on tabijatli šine pravi i smeta što ce trajati jos 3 godine..Gulaš markica(šteta)