Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
petero poginulih medju njima i jedna osamnaestogodisnja americka studentkinja, vjera u americku superiornost im dosla glave kao i sa luna parkovima i toboganima smrti gdje u americi bude mnogo vise mrtvih, ovaj put je inzinjer dva dana prije rusenja upozorio da ce se most srusit al ga niko nije htio poslusat, ko vele napravili pa ce drzat a uvjek treba bit oprezan i predostrozan do kraj tako su i kinezi sad dosli tobe pa dodatno nenormalno po deset puta provjeravaju mostove nakon sto ih naprave
Inzinjer je rekao da postoje napukline, ali da nije nista sto smatra da dovodi sigurnsot u pitanje, ali da se treba popraviti.
jel ono covjek bio na njemu skroz lijevo, blizu dizalice?
Jeste, radnik - odmah pod sajlom dizalice. Ocito su nesto radili/prepravljali/cackali ali primarna krivica je 100% do konstrukcije i tog nacina "brzog postavljanja". Pukotine u betonu su se pocele javljati odmah u prvim danima nakon montiranja... Sta reci osim prepotentni i profitom vodjeni amerikanci.
@Orwell Kineze ce zvat da naprave kako treba . Oni jedino i znaju. . ameri veze nemaju . zive na lovorikama proslosti
Koliki moras biti baksuz da bas u tom djelicu sekunde prolazis ispod mosta.Kazu za nekog nije imao srece,a kad pocnes razmisljati sta je to sreca,da li je ona tu oko tebe stalno,mozda te povremeno posjeti u vecem ili manjem obimu,ili te pak totalno napusti kao u ovom slucaju.
Samo da neko ne napise:"To je tako Bog odredio" i pojeo vuk magarca,ni mozak se nije oznojio...Ipak,mislim da sreca se zasluzuje,da jednostavno ne dolazi sasvim sama...a pojma nemam ni zasto ovo pisem
@Dr.Baltazar Da,rijec "sudjeno".Ok.Necemo dalje.Ali,samo jedno malo "ali",da li je sudjeno ako mi stalno ponavljamo odredjene radnje koje mogu recimo dovesti do smrti.Recimo,svaki dan vozimo auto preko 200km na sat,i nista se ne dogodi,a pogodi nam srcani dok kopamo krompir,tu se savrseno uklapa termin "sudjeno".Opet,termin "sreca" i "sudjeno" su jednostavno povezane.Znaci ako 100 puta predjemo recimo Doboj-Tuzla 200km na sat-sreca i 201.put se zabijemo u neki stub-"sudjeno"...
možda su ruski hakleri?
Da je radila Hidrogradnja nebi se ovo desilo....
ma ovo je projektant neki bosnjo garant . sredio mu role posao vani da se malo opari
Ovo nije od Bošnje. Bošnje su se u svijetu dokazale kao kvalitetni inžinjeri napravivši trotoar, jedinstveni građevinski i arhitektonski podvig. Ovaj se most srušio, a trotoar i dalje čvrsto stoji na svom mjestu.
@sezam.susam Još zeleni... jah...
pade ko hdz isda