Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dosta suplje price sta i kad konkretno treba dase uradi???? dok praksa pokazuje da Evropski lideri saradzuju i razgovaraju sa osobom koja je pod sankcijama i tu padaju sve idej realnoj i postenoj demokratiji.
Samo Sankcije Smiruju Srbe. CCCC
Izolacija i otcepljenje su brat i sestra.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zašto se krije sms prepiska ove gospođe sa direktorom Pfizera ???
Izbrisala je poruke. Nije prvi put. Po tome je poznata.
Zato što tupavim antivaxerima nije dužan niko ništa objašnjavat, oni će nastavit da žive u svojim glupostima što god stručni ljudi govorili
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ne vjerujem joj ni jednu rijec
Pa ako je tako, zasto pregovarate sa vojvodom Covicem koji je u ljubavnoj vezi sa Dodikom?!
"Put kojim idem ja, ne vodi u raj..." A. Pejovic
Svaka čast za proteste!
Uvijek ce se naci opozicija u RS a I u Hrvata da izade na izbore i ugrabi vlast. Tako da nebuloze o bojkotu su za naivne.
A sta ako tim narodima vec 25g ne ide. Niti su se naucili uvazavat, niti razgovarat jedni s drugima, jedino u cemu su postali eksperti kako da naude iedni drugima. Jel u takvoj Bosni trebamo trebamo nastaviti. Da ste prije 25g napravili trimale drzave i potrošili te iste pare vec bi do sada bili u EU, ovako nije daleko kada Dodik kaze da zivimo u tamnici naroda zvanoj BiH.
evo i mene koju da serucnen ovde
Izolacija i otcepljenje su brat i sestra.
I jesi nesta novo rekla
Bla,bla,bla...
Da se 2020. nije snimila u predizbornom spotu HDZ-a, pa da neko i povjeruje u njene dobre namjere. https://m.youtube.com/watch?v=jHkxw5nsoVY
Nemoj da nas žalite preduzmite nešto ili recite otvoreno niste vi za EU I tačka. Pa da znamo kome da se priklonimo.
Prevara s frizuricom.
svaki protest ima efekta
Necemo nacionalizam, aparthejd i segregaciju. Smjena svih lidera nacionalnih stranaka bi bila dobar pocetak