Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa zato smo se i okrenuli Ruskim vakcinama.Eto koliko ste jaki
Pa da i kad se okrenemo Rusima i Kinezima onda se vi javljate i govorite da moramo biti EU orjentacije, e pa nabijem vam tu orjentaciju nit mogu u EU bez 2kg papira,nit se otvara EU firma u našoj državi, nit ima EU fondacija za razvoj, vi iz EU ste jedino dobri kad treba poslati novinare da snimaju ratove i migrante kod nas na čemu izvlačite milijarde iz EU fondova
Velika 'sila' se o sebi zabavila. Birokratska samozadovoljna zajednica.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Po.. ši nam svima.
Da si rekla "Pi*aj po sirotinji", lakse bi te skontali
Primi me ursula ebeš koronu primi me
Vaši genijalci se sjetili o nabavci vakcina prije nekoliko dana! I sada vam kriva EU? Što ste u svemu nesposobni osim u kukanju i hvaljenju!!!! Trebao bi vama neko nabaviti naprimjer 2miliona vakcina podrazumjeva se na poklon i još doči sa ekipama da sve vakciniše i opet nebi valjao!!!! E moj bošnjo ko te nezna!!!! Sada vam valjaju rusi,kinezi,turci🤦‍♂️ A da možete sutra bi se polomili trčeći na sjever!
Pametni britanci što su napustili EU. Da su ostali, sad bi i oni bili u problemu sa malim brojem vakcinisanih ljudi. Ovako idu prema imunizaciji cijele nacije.
Crkni EUROPO
Nije problem, imaju Rusi i Kinezi, ali nemojte poslije da se pitate sta to bi?
Zato Rusija, Kina može, ne trebate nam!
Os sada idete u rusiju ili kinu tražiti posao?🤦‍♂️
Ja ne idem nigdje 😁
Ova žena je totalno nesposobna, samo je tu što je dugo član partije, ona je nešto poput njemačkog Dzaferovica
Sva bjelosvjetska bulumenta samo zivi na racun zemalja koje crpe bogatstva od malih siromasnih zemalja.Tako ste uvijek taktizirali i racunice sklapali u Bosni pogotovo.
Kad je europa pomogla onima u nevolji. Primjer BiH 92-95.
Kad je to EU bila merhametli. Niste dali feninga a da niste to debelo naplatili. Da bog da Vam se vratilo svo zlo.
hvala na solidarnosti republici Turskoj i Ruskoj Federaciji..
Tako je kad si jad i bijeda. Kad je bila epidemija variole, čitava Jugoslavija se vakcinisala za nekoliko dana. Sve funcionisalo. Ali, takva država nije odgovarala ustašama, četnicima i islamskim fanaticima. Tražili ste - gledajte i umrite ili se iselite iz vaših malih i zavisnih državica.
@ gooUser1613044116 Ja se izvinjavam svim islamistima, a i ustašama i četnicima, koji su se našli pogođeni ovim mojim komentarom. Hvala našoj SDA što su izmislili Youtube, pa nam je mnogo bolje, nego što nam je bilo u mrskoj Jugoslaviji.
Gdje je puno baba kilavo je dijete...to je problem sa EU
Cilj je bogate zemlje potrovati,a siromašne će svakako umrijeti od gladi.Ah ta plandemija.
EU je qita zestoka
Strašna izjava...Ako ovo nije dokaz da nisu svi ljudi jednaki onda ne znam šta jest.Neka sirotinja umre....A tako je i kod nas u BiH..kada dodju vakcine prvo ide vakcinacija uhljeba