Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
opa bato. bilo je i vrijeme.
Bice, sto Nijemci odluce.
problem je samo sto ni njemci trenutno neznaju sta hoce...njemacka je u najvecoj politickoj krizi odkad znam za sebe, ni vladu neznaju stvorit, cak se i velike firme u njemackoj okrenuli protiv velike stranke...CDU i Merkel ne podravaju ni 40% naroda, vise ljudi je mrze nego sto je biraju i cijeli taj haos u njemackoj nazalost se odrazuje i na europu jer europa stoji i pada s njemackom trenutno.
@chapito - kod nas bakira i čovića u Federaciji ne podržava sve zajedno ni 20% naroda, pa plivali sve dosada. Kako god Švabe će ostati na vrhu EU. Od najfašističkije zemlje postali su zemlja mirnog i uzornog življenja. To velikim firmama ne odgovara, jer malo im je bogastva koje su nakupili, pa bi i još. Kod nas nisu firmr nakupile bogatstvo, ali pojedinci, malo je napričati i nacrtati! Merkelova će do urediti, a kod nas još ubijaju samo pojedinci, nacionalne vođe!
Spominjacemo mi jos dugo Druga Tita. Bili smo kraljevi nekad. A sad kad nas prihvate ovi iz eu zajednice. Neces moci ni rostilj potpaliti ispred kuce.
Briselska diktatura , ne daj boze nikome.
Ne dajte pravo veta u EU jer bi djikani to zloupotrjebili kad udju u uniju!
......a skutori trazili pravo glasa. 1-10.000!:))