Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ce biti sa mojim Golfom 2 ATT (Amel turbo Tuka) trebam li ga vracati?
Jeba Svabe NSA i to ne samo njih. Francuze su vec kaznili, jednu banku zbog krsenja sankcija Amerike prema Iranu sa 10 milijardi eura, pa drugu banku francusku takodjer, sa 900 miliona eura, sto je 11 milijardi eura iz Francuske, pa ce sad Svabe opadruciti sa 18 milijardi dolara, da plate sto nisu ucestvovali u koaliciji za napad Irak.
I Bosna treba kazniti VW, dosta su muzli Bosnu. Znate li da e ta nemacka VW mafija od rata do danas uvozila VW, Skode, Audije i sva VW vozila bez poreza. Zato je Tihic dobio Pheatona od 300k maraka.
To su Ameri konstruisali sa svojim advokatom. Laz, cista laz.
Ne znam sto im je ovo trebalo, imali su ime, imali su brend. Tesko da ce se od ovoga oporaviti, kupac ne trpi ovakve lazi.
Neka ih dovuku u BiH i prodaju za pola cijene, bicemo zadovoljni svi.
Imam TAS-a 81-vo... treba li ga vraćat'?
Da , na otpad:)))))
Vrati ga u Tas :))
Sve u BiH pošaljite mi smo toliko zagadili sve da bi nam dobro došli izduvni gasovi iz VW auta:)
SALJITE MENI JA ZNAM STACU SNJIMA IONAKO POLA STANOVNIKA NASE BEJHA NIJE U MOGUCNOSTI KUPITI NOVIJE AUTO. KOD NAS JE NA CESTAMA JOS UVIJEK AUTA IZ 60-IH GODINA PA ETO JA BI KOJE AKO MOZE FAUVE ZBOG ESTETIKE