Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I tako druze sudija, on se okliznuo i pao na noz, i tako 11 puta.....
ubio je ko zeca! ja ne znam, koliko da sam pijan i oduzet, kad ustajem iz kreveta, ne rokam iz "guna" po wc-u, pa tražim curu po krevetu, a mislim da je neko u wc-u, možda griješim, možda bi trebao kao on rokati po wc-u, kad mi se učini da je lopov u wc-u i pokušava da mi mazne šolju
a pištolj mu kao "slučajno" bio pored njega - kuž to!!
E bolan Pistoljijus, mojne ba vise, dosta je bilo...
A šta mislite što je tijelo kremirano? Pa da bi se riješili nekih potencijalnih dokaza na tijelu žrtve, uostalom, kriv je dok se ne dokaže suprotno, mada nez ovdje kome da vjerujem.
Vrlo tesko! Kome sad poverovat kao sudija skoro sve sto uradi je pogresno!
u lazi su kratke noge.
mi ti vjerujemo, al te prezime jеbe
kakva pI4ketina od covjeka, bio je frajer kad je trebalo nenaoruzanu zenu prostrijrliti i razmrskati joj lubanju kriket palicom, a sad kad treba priznati krivicu pokazuje se kao prava kukavica. Rot in hell motherfucker!
Osuditi na smrtnu kaznu vjesanjem..
On je jedini koji voli reviziju...al roknut ce se on ubrzo
ahhhahah a kako si otisao do balkona da zatvoris majketi bez protezeee, mojne suplje niko ti nevjjeruje
Hhaahh prenijelo ga a ona sjedila u wc i pjevala kud se ne ubi ispod one kruske
kao FILM Bjegunac od Harissona forda
imaj da-mu pa riznaj da si je ubio i stvar čista.
pucao je 3 puta u nju. haj jednom bi razumio da nije skontao ali 3 puta? ako je mislio da je provalnik kako je tvrdio mogao je pucati u zrak i bilo koji provalnik bi se prepao. a isto tako nije poznato da provalnici pljackaju po wc-u. znaci imao je vremena ustati navuci proteze do tada je mogao pozvati policiju i napustiti stan ili jednostavno zovnuti djevojku pa ako je ona odazvala bi se. steta bio je legenda sporta mnogima uzor ucinio je nesto sto niko nije u sportu ali sa ovim je upropastio sve.