Assange o optužbama i WikiLeaksu
0
"Volim žene i nijednu nisam silovao"
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vecina voli zene, pa tako i ja. Ali ipak jedna mi je posebno draga. To je drazesna mama Zelenog zuba sa njenim nepravazidjenim guzovima. Veceras imamo susret. Kakva ce to biti bura strasti. Zeleni zub ima poziv da dodje. Njemu cu dati ga ga glaba.
Nije ni hodza iz gluhe bukovice...
Čuj frika, voli žene......Eno javlili su i da supu jede kašikom , koji psihopata.
nije bio nezasticen sex, nego je covjeku pukao kondom tokom sexa. oni su nastavili sa sexom, a ona sad tvrdi da je tada trazila da stavi novi kondom, a on to nije ucinio. S\' tim da ga nije nikad prijavila policiji, nego je samo otisla po savjet u policiju. okolnosti su, blago receno, sumnjive i ja ne znam jos ni za jedan slucaj u svijetu da je neko osudjen zbog ovoga. sad ga svedski tuzilac trazi \"da malo popricaju\", a pri tome bi ga drzali u izolaciji, iako jos nisu pokrenuli pravni potupak.
E, pa ovaj covjek je stvarno car, ima petlju i treba ga podrzati!
koga boli k.... kontrolirani mediji prave od ove budale sveca
Samo jako voli žene? Bogme je sumnjiv..i čim mu je smiješan razlog prijaviti nekoga u stanicu zbog nezasticenog odnosa i straha od bolesti?svugdje u svijetu to je krivično djelo. Sad je fakat sumnjiv. Izbio i njegov prljavi veš.
da predje na islam proglasili bi ga teroristom...
prijatelju moj nisat ti drugo ne preostaje, nego pređi na ISLAM
Al on voli zene ...pazi to molim te :)
zbog njih razvijam desnicu ruku
Kralju!!!