Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
amerika ima prste u svemu tome
Naravno da ima, znam ja :)
odr0n Nisi u pravu. U mnogim slučajevima Amerika ima umiješane prste, ali nikada ne bi uspjela da nema podršku lokalnih političara, koji su ujedno i izvršioci radova u razbijanju i slabljenju svoje države uz mentorstvo Amerikanaca.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ima li i jedna islamska zemlja a da nema krvoproliće u njoj...
Ovo nema veze sa Islamom, oni koji ubijaju u ime Amerike i Izraela nisu muslimani.
jedni i drugi budale...a vi kako hoćete....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako ste smijesni. Kaze Amerika nema veze sa ovim. Poceli ratovi amerike protiv bliskoistocnih zemalja poslije onog napada 11.9. Amerika priprema teren cifutima. Obama javno izjavljuje da ce amerika uvijek pomagati izraelu, u bilo kojoj situaciji. Kad je amerika pripremila teren poceo je izrael sa napadima, naravno uz podrsku amera. Amerika je fina ša to sve zamazen UN-om i mirotvorcima. Amerika je jedna velika DOBRICA O:) Papci moji O:)
A kako to panika zvuči?
Interesantno kako niko ne izvještava o napadima na Kopte koje niko ne štiti u Egiptu, a na koje svoj bijes iskaljavaju pripadnici muslimanske braće, zbog nemoći pred egipatskom vojskom.
Vojskooooo! Udri bandu islamisticku,gazi to tenkovima.
Dabogda ti zet bio cetnik, koji si ti pacenik - nacionalista, takve kao ti ja bih blokirao, ali najgore sto 90% zivis negdje u inostranstvu i nisi ovdje bio u ratu.
Pa meni samo cetnik i moze biti zet,da ne bi bio Musliman?!? A islamiste na svakom koraku... Gamad bradata zatucana!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Evo šta rade "sirijski borci za slobodu", što bi se u budućnosti moglo očekivati i od muslimanske braće... http://www.youtube.com/verify_controversy?next_url=/watch%3Ffeature%3Dplayer_embedded%26v%3D0zSBKq4BxNU
Sta je ovaj spijun uzeo da cita, nije stigao nauciti napamet ?
pravda je na onom svijetu.
ko je rekao da je nama tesko prihvatiti smrt ? smrti se boji onaj ko nije spoznao smisao zivota.
Okolina bas i nije, a i roditelji nisu cijeli zivot bili. Prica ti je ofucana vise ''musliman si jer su ti roditelji i okolina muslimani''. Uzivam i ja koliko mogu i zahvalan sam Bogu na svemu sto imam, i ja uzivam u ekstremnim skokovima, i smatram da time ne izazivam sudibunu, nego da uzivam u adrenalinu, u granicama razumnog. Vjernici ne piju, a onaj ko pije ne moz sebe nazivati vjernikom, jer se to kosi sa nacelima vjere, isprana prica, na desetine hiljada jezika, a vidim da ni ti nisi napredovao godinama, pa ni decenijama u glavi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U Egiptu je vrijeme za džihad....zovite Al-Kaidu...
Neupuceni. Al-Qaida je organizacija napravljena od strane Vlade da se neko moze optuziti za ''teroristicke' napade koje oni sami naprave. Al-Qaida nema veze ni sa jednom islamskom organizacijom, niti je i sama islamska organizacija. Ne budi naivan.
Ovo što se dešava Muslimanskoj Braći u Egiptu je najveća sramota našeg doba, poklaše ljude. Ubiše žene, djecu, stare i mlade.
mubarakovi vojnici-zidovski asasini i zlocinacka banda...to je njihovo pravo lice.doci ce vrijeme za naplatu,kad tad !!!
pedercina kripid je vodja ovog dislakovanja ko da nas dupe zabole za njega i njegovo misljenje,šibicar
InsaAllah! Jos samo da se ljudi odreknu Taguta i krenu u uspostavu islamske drzave na jedini ispravan i dozvoljen nacin, a ne kroz DEMONKRATIJU! Jer vlast i propisivanje zakona pripadaju samo Allahu.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Nema kod islama nista sveto samo da im je ubijati.
Jel vama smeta svaka istina ili sve sto ne ide vama u prilog.
obilicu stoko srpska vama je svaka ko' s noza,cetniku katilski smo podrzavate ubijanja i to jos hoces da pripises Islamu,pola vojske sto ubija dolje je koptsko-krscansko i murtedi otpadnici od islama za tvoju informaciju
PRIKAŽI ODGOVORE (15)