Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da niste zo trebali ranije uraditi!? Sta sre cekali? Da stane? Nece. Drzava sa toliko stanovnika i vojskom jajom tek vojsku poslala na ulice nakon 3000-4000 mrtvih ljudi..
Sacekajte jos malo, rano vam je
@svjezeobrijan a,mozda i nije-pa vi bi od muke pocrkali da ne bude..kso sto insallah nece ni bit.
.Malo je teže u Evropi donositi takve odluke jer se građani bune rad 10 feninga a kamoli rad nečeg drugog.Puno su vremena u demokratiji.Oni rade mic po mic kako bi se narod prilagodio i prihvatio nove uredbe.
Sad ce da pucaju na virus.
Da i ovim nasim herojima koji glume kabadahije, ne postuju izolaciju i slicno... pa debili jedni, ne plasim se ni ja virusa, ne plasi se nas 80% ali ispostujte ovih 15 dana izolacije, ako se ovo bude produzivalo, sve vise ce raje ostajati bez posla, pa ce na kraju nas vise umrijeti od glade nego od virusa !
@caki1995 ma znaš šta,sve ove koje doprinesu namjernom širenju zaraze na sud optužnicom pokušaj ubistva.
Sad ce nase Bosnje da kazu diktatura kao u Srbiji 😁. Kasno braco Italijani, to ste morali pre 15 dana da uradite..duh je odavno izasao iz boce, tesko cete ga vratiti. Ipak, sve najbolje