Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PING 127.0.0.1
PING 127.0.0.1
... ILI DA RAZGOVARAMO ?
HOĆEMO LI DA SE BIJEMO ...
SAKRIVENA SITNICA: Ono što su zabilježile pomenute kamere videonadzora, otputovalo je pomoću elektromagnetnih talasa ... minijaturni odašiljač sakriven u ambasadi više nije bitan ... njegova baterijica je pri kraju, ali to više nije bitno ... prijemnici su primili signale koji će uskoro biti na Internetu.
VIDEONADZOR: Bilo bi zanimljivo pregledati zapis kamere videonadzora na zgradi u Sarajevu koja je poznata kao \"AMBASADA REPUBLIKE SRBIJE\".
TEROR: Putničko vozilo registarske oznake \"BG 306-NR\" dobilo je prije nekoliko minuta \"POKLON\" koji nemože neutralisati čak ni tečni azot.
ŠAPUTANJE BOGOVA: Srećo moja nesuđena, najiskrenije ti se izvinjavam zbog onoga što mi je šapnuo gospodin STRAH (tekstić \"Mrav29\")... već si upoznala šapat koji mi je šapnuo gospodin UŽAS (tekstić \"Mrav23\").
Prošlo je otprilike dvadeset godina od trenutka kad sam preklao jednog političkog milicionera. Njegovo srce sam pojeo sa bijelim lukom. Bilo je zaista ukusno. U to vrijeme nisam poznavao vještine usmjeravanja detonacija. Danas je situacija drugačija ... gas, kočnica i kvačilo tebi više neće trebati ako ostaneš bez nogu.
Odlično pitanje. Još bolji prijedlog. Čestitam na teoriji. Pokušaj tu teoriju da testiraš u praksi ... znaš kako je, teorija bez praktičnih rezultata može da se pretvori u bumerang. Jesmo li se razumjeli srećo moja nesuđena ???
Zna li domaća policija da si kupovao takve detonatore ? Ne bi li ih bilo dobro obavjestiti o tvojim namjerama kontrukcije raketa sa detonatorima povećane osjetljivosti za ispaljivanje na meka ljudska tijela: http://embassy-finder.com/bosnia-and-herzegovina_in_moscow_russia
.... srećo moja, proširi svoj spisak pitanja u pismenom obliku ... i nemoj da zaboraviš PEČAT, POTPIS I BROJ PROTOKOLA .... jer ako ostaneš bez nogu nećeš moći da koristiš uobičajene komande kao što su kočnica, kvačilo i gas ... jesmo li se razumjeli ???
... meni je dovoljna jedna minuta da neutrališam alarmni uređaj i još otprilike deset minuta da ti pripremim usmjerenu eksploziju ... matematički rečeno, to je: 1+10=11 ... dakle nekih otprilike jedanaest minuta ... jesmo li se razumjeli ???
... kada želiš da aktiviraš putnički automobil, dadneš prvo kontakt ... nakon toga uključiš elektropokretač ... ali ako je elektrodetonator prikopčan na kontakt, onda se aktivira ksplozivna naprava usmjerenog dejstva, i ti onda ostaneš bez nogu ... jesmo li se razumjeli ???
Odlična su to pitanja ... poželjno bi bilo da budu napisana na papiru. Naravno, na tom papiru treba da budu PEČAT, POTPIS i BROJ PROTOKOLA. Jesmo li se razumjeli ???