Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na današnji dan pobjeđen je na frontu. Ostaje nam još ova duga borba dok se ne iskorijeni. Narodu treba sloboda okova njihovih vođa iz tora! Smrt fašizmu sloboda narodu! Za slobodnu Siriju, slobodnu Palestinu, slobodan Kurdistan i slobodu Rohinjama u Mijanmaru ! I mir čitavom svijetu. To je moja želja!!
I SLOBODA RS
Ni RS, ni Vojvodina ni Sandžak nisu ugnjetovani. Prekinite svoje šablonsko etno prepucavanje za dobrobit svojih pokoljenja.
srbijanski mediji prenose te kako se putin naginje i kao pokazuje Aco vidis one sustave e to bi trebali imati, Aco vidis ono, vidis ovo... Acooooo skini se sa oruzja ovo je paradaaaa... sovices replike..ehehh . fol svaki detalj se prenosi i kenjaju
Spasiba Rusija za svjo!!!!A ovi današnji fašističe do noga biti potućeni!!!Neigrajte se!!!!
Vladimire Putine, parada ti i nije baš nešto. Bolju paradu napravi Dodik sa poštarima i komunalcima.
kad skontas da samo ovo sto je na paradi sada pokazano meze jednu drzavu poput Francuske pretvoriti u pepeo
Život me nije mazio. Odmah je prešao na sex.
Da ne bi mrskih amera i njihove mrske politika kako u prvom tako i u drugom svjetskom ratu rusi bi danad njemacki pricali :))) https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Pakt_Ribbentrop-Molotov
oznaciti pobjedu ok. ali praviti od toga toliki cirkus? zali boze samo potrosene nafte!
srbi ce pustiti u rad semafor heeeeejj semafor!:)))
https://youtu.be/TnXfefZ1tEA SF SN ⭐️
Hoćel Mile stajat na Lenjinovom mauzoleju pore Putina i pozdravljati ruske nuklearke ? Red bi bio, mogu mislit koliko bi porasla snaga Srbina, a ne ovako da trpi traume OD OSIROMAŠENOG URANIJUMA !
Hoće ona Željka i to u loži koja se nalazi u ulici koja vodi do uličice, koja zatim sokakom vodi do puta koji ide prema mostu koji se nalazi 5-6 kilometara zračne linije od zgrade Staljincke koja gleda na crveni trg.
Dajte nam sliku dede vuleta