Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gadafi ti si simbol otpora , izdrzi, A pobunjenici su Al kaida to su teroristi. GADAFI Bosna te voli.
Grad Ja fakat ne kontam kako mozes biti tako uporan u gluposti?? imas li ti ista od svog zivota il ti je ovo jedino ostalo 24h buljiti u ekran i cekati temu o libija da prekopiras par tekstova...
bolestan si...
kraljevina ZAKON!!!!!!!! www.bosnianroyalfamily.org
GADAFI IZDRZI!
gad je ne mere biti gori od gadafija monstruma, ali jedna stvar mi nije jasna sto odjednom od mirnih demostracija pretvorih se u oruzani sukob!? aman neko im uvalih zestoko jer bo kad uzmes oruzje ko rambo onda to vec nije mirna demostarcija nego to poprima sasvim druge dimenzije. to daje zaprava pa cak i tom maloumnom gadafiju da se bori!!, al s`obzirom da su arapi nista me ne iznenaduje.
dosadan si covjece prekini vise! koji ti je?? jesil fakat ti zdrav sta je sa tobom 24 sata visis i kopiras gluposti..
ko o cemu, kurrva o postenju
Automobil Al-Dzezire je unisten gelerima granata na ulicama Bengazija.Vozilo je sve izresetano gelerima granata.
12:45 Iyad El-Baghdadi potvrdio je vijest da su \". spavača stanica\" (ljudi iz njegove revolucionarne odbora) spijuni u Bengaziju su Gadafi uključeni u današnje nasilje. 12:44 Reuters US Clinton, britanski Cameron, Francuski predsjednik Sarkozy u susret oko 11,30 GMT ispred šire Parizu Libija sastanak. 12:32 Al A. rabiya izvješća da su napade na vojno sveučilište u G. warsha, koji se nalazi u zapadnom predgrađu Bengazi. 13:30 S.hababLibya Tweets koje Gadafi snage ulaze sportski grad, F. wayhat, T. abalino i G. ar Younis Ares od Bengaziju, zadnje 3 su sva stambena područja. 12:25 Al Manara izvještaj da je dvanaest Pro Gadafijevaca u.bijeno je u gradu Bengaziju. 11:57 BBC glasnogovornik za TNC kaže da je bombardiran Zintan, pet granata su pali na periferiju grada. 11:50 S. hababLibya tweets: Tenkovi ulaze u gradu Bengaziju sada na T. abalino (sljedeća područja nakon gar Younis) dalje u grad.