Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izraelci masovno uzimaju pasose zapadnih drzava USA Njemacke i ostalih i to govori dovoljno kakva je situacija medju izraelcima. Informacija objavljena javno preko norveske televizije a ovdje u Norveskoj ima dosta onih koji podrzavaju Izrael.
srara @ ne rise!!!
U TUSKOJ VIŠE NISU MASONI NA VLASTI. TURSKA JE OTVORENI NEPRIJATELJ IZRAELA. A ŠTO TO GOVORI? u TURSOKOJ JE USPOSTAVLJENA NOVA VLAST. tA NOVA VLAST JE OKRENUTA ŠERIJATSKOM UREĐENJU.
turska je izdajnička država prema muslimanima, Turska je dozvolila napad na Irak preko svoje teritorije, Turska je saveznik amerike koja godinama tlači Afganistan i mnoge druge muslimanske zemlje...
ČISTO SUMNJAM DA ĆE NAPASTI IRAN. iRAN IMA OKO 90 MILIONA STANOVNIKA. A KOLIKO IMA IZRAEL? kAO DA BI I TURSKA GLEDALA DA SE NAPADNE MUSLIMANSKA DRŽAVA. mASONI NISU VIŠE NA VLASTI.
Izrael ce nagovorti Ameriku da napadne i Iran i Pakistan, tu ce se unistiti Amerika i onda ce Izrael da izade na provrsinu kao Vodeca sila svijeta. Budala je ko vjeruje u politiku Cinonista Izraela!
ako vam je već stalo do traženja nuklearnih bombi, odite u izrael i tamo će te ih naći na stotine, i lakše će vam biti nego da tražite u iranu eventualno jednu
kad će napad da kupim kokice.