Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
:D
Znaci uskoro se pokrece akcija igranog Filma u EU reziji: ISIL-Putin-Hamas kao losi momci sporedne uloge Vehabije,Iran I Asad Al basar a Heroji I dobri momci Captan America (SAD) Musketiri Francuska,Robin Hud Engleska u Kino dvorani na velikom Platnu zvanom Ukraina?
Ovo je sekta koja nije priznata ni od jedne pravoslavne crkve u svijetu,okuplja samo oko 15 % ukrajinaca.
e moj pope, daleko si ti da razlikuješ, kao i većina klixovaca :)) đavola od sotone... pope, šuti, Putin je Car!
Eto putin je pod utjecajem sotone, a Kiev mora da je pod utjecajem anđela kad je stao na stranu Amerike i EU.... Rusi koliko sam shvatio brane svoju zemlju od invazije SAD-a koji je napao čitav svijetu.
Tuga, kako se samo pravoslavna crkva bruka i koliko su nisko pali njeni svestenici, zbadajuci nos u politiku, gdje crkvi mjesto nije. Nemali broj svestenika, ovakvim i slicnim izjavama, izvrgava ovu instituciju potpunom ruglu.
Ili makedonska, gruzijska, etijopijska, nebitno. Zar tebi ovo ne zvuci kao brukanje, pod imenom Pravoslavlja?!
Ali BRUKAJU I KALJAJU KREDIBILITET PRAVOSLAVLJA GENERALNO ! Kako me bolan ne kontas sta pricam, pa ne pricam ukrajinski jezik jbm ga...
treba ga hodzi odvesti...
Zovite Kacavendu da mu ucera dobro i iscera zlo.
REALNO LJUDI TREBA MU SKINUTI SIHIRE, AKO STE PROTIV ZAPADA MORATE MU POMOCI