Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kazes da je Is.us poslanik a ne Sin Boziji. Ako se zna ko je otac Muh.ameda, zasto se nebi znao otac od \"Isa\"??? U Ku.ranu ovako kaze \"Reče: \"Otkud meni dječak, a nije me dotakao smr.tnik i nisam blu.dnica?\" (20) (Ona) reče: \"Tako. Rekao je Gospodar tvoj: \'To je Meni lahko\' - i da ga učinimo znakom ljudima i milošću od Nas\" - a bila je stvar određena. (21)
Ma pogresno ste me shvatili. Nisam htjeo da u kompletu da citiram @islam.dzihad pa cu sad jevreji će biti tako pob.ijeni da će se skrivati iza kamena i iza drveta, ali će svaki kamen i drvo govoriti: \'\'o muslimanu, o Božiji robe, iza mene je jevrej, dođi i ub.ij ga ! \'\' Jeli ovo dolazi od normalne osobe.... I fakat, kojeg poslanika pominjes. Ako mislis na Isusa, ON nije poslanik!!!!!!!
on ima dobre sljedbenike od zenice do sarajeva
dragi rizi.... :((
ako bogda svi jednom zajedno sa armijom MEHDIJE
mayyke vam ga balynske, samo bi palili i klali. stokko zavrni rukave i na poso.
I treba ga unistiti.
@rizi Najjači si!
Neznam o kome se poslaniku radi. Koliko mi je poznato Muhamed je umro prirodnom smrcu
@... muks-89 citat:islam.dzihad a pripadnici prokletog naroda->
i treba je zbrisati,ona ne bi trebala da postoji uopste,vjestacka tvorevina isto RS !!!
To nije mrznja vec reakcija na torturu koju sprovodi izrael.Da nema torture nebi ni bilo reakcije. I jedno pitanje: Sto bi ti osjecao/la prema nekom ko ti siluje mamuu ????
@islam.dzihad Ako postoji oganj vatreni, vjeruj da ces biti u redu pred njim. Ne razumijem kako neko moze da mrzi u ime Svevisnjeg. Ako imas objasnjenje, molim da me prosvijetlis...
Ovi glupi komentari su od neupucenih ljudi,sve bi da komentarisu i ako ne znaju bas nista. JEDAN SAVJET ............................ EDUKUJTE SE ................to vam je potrebno ....
nece bit mira dok na nasih 24 posto ne stvorimo dzamahiriju