Komentari (252)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta li su sad Cionisti smislili sa ovim izmišljenim likom. Hoće li opet u ime Islama napadati muslimane i rušiti njihove države, domove i džamije.
Ovaj je neprezaljeni sin od Alije, sad se je javio Klixu da trazi brata Bakira
@the_user nista novo. Poslat ce nekoliko idiota da se raznesu i uzput raznasu brojne nevine ljude I djecu. Kad ovi dodju da ravnaju gradove, sela I citave drzava po bliskom istoku, ovaj ce ceskati damu u Jerusalemu
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Bosnjaci krenuli putem isila - https://youtu.be/ipzHK5g0RPM
nema vise milost na ovom svjetu za one koji zele klati i siriti religioznu idiologiju kroz brutalnost, i zato je on sretan kad moze naci nerusen zid da se snimi. sta glumi vise, porazeni ste, game over!
AL BAGHDADI- SMANJIO BROJ MUSLIMANA J SVIJETU, UNISTIO MILIONE PORODICA, NAJVECU STETU ISLAMU NAPRAVIO U ZADNJIH 1000 GODINA. HEBEM JA TEBI SVE ZIVO STOKO LUDA!!!!
klix me banovo prime 20 dana. nisam htjeo da pravim novi profil bez veze. al kad vidi ovo moro sam. ovaj doticni ebo je sve glumce ko vampir po 100ti put se vraca
IDIL = LIDL
leleeee sta je ovo jbt
Poturceni islamizirani SDA-tekbirovci obožavaju samo 4 pacijenta: Bin-Laden, Al-Bagdadi,Erdogan i Aliju Izmetbegovica
@gradimirl Zapamti hrvatsko-srpski sandwich, poturceni islamizirani SDA-tekbirovac😁
@Asif Dzevad i Dora su odavno vec pulverizirani od brace Amera, moj poturceni islamizirani SDA-tekbirovac😁
@MilanBanditic ullah ah hamdullah ullah al Abdullah uga aggah 😂🤣
Špijun mrtvi to i ptice na grani znaju. 99% ISLAMSKOG UMMETA njega ne smatra niti vođom niti muslimanom ali medij naturaju drugacije....
@Asif kada si se islamizirao i poturcio, SDA-tekbirovac smrdljivi?
Vjerovatno reklama za novi Toyotin džip, s obzirom da je ISIL samo se provozao na istim i "zauzeo" velike teritorije!!
joj da je moj komšija vehabija čitao Klix znao bi da je ISIL cionistički projekt i ne bi otišao tamo šehiditi xD
@gazdakmetova to je splitski.. Moj poturceni SDA-tekbirovac islamizirani
@MilanBanditic Bulevaru, Kikseru....... ustaso, majku ti hustasku hebem. Hebo li te svecenik, sto te pokatolicio. Dabogda ti vehabija kcer ozenio.
@gazdakmetova Ma njemu treba da istarlaha kcerku i zenu onaj Dzevad, sto je Doru Bilic preveo na Islam nakon samo jednog tarlahanja, i odveo je u Siriju.
Sace bosnjaci sa sela opet u regrute..
Jel ovo onaj sto su ga ameri bar deset puta do sada ubili? Koliko zidovi imaju ovakvih faca da ih podmecu?