Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Molimo Boga da svijet bude ljepse mjesto za zivot ali uvijek najgori odlucuju o covjecanstvu. Kreiraju ratove, nesrece i nepravde
Rus i Kinez su sumnjivci. Amerika ima cetvrtinu ukupno zaraženih na svome teritoriju....
@DunjaluckiBarjaktar kad od početka podcijeniš virus (na nivou gripe) i ne slušaš savjete sopstvenih stručnjaka a predsjednik si države onda te niko neće ozbiljno shvatiti kada krivicu tražiš u drugima
Ne bih rekao biološko! Prije će biti da je psihičko. Dovoljno je debilima reći da se umire od Korone i oni vjeruju iz prve. Teška kronična oboljenja ih ne zanimaju.
Zar se svijet nije opametio nakon toliko bogate historije, da rat nikom nije dobro donio..
Svi zdranstveni sistemi u svijetu i sva tehnologija, internet, istrazivanja, silni naucnici, doktori su nula kad se pojavi nesto novo sto prijeti ljudskom zdravlju. Korona virus su vec upoznali i ranije, al po njihovim izlaganjima znanje je nula za ovaj virus.
Virus je vještački, to se vidi iz aviona.
Sad su vidjeli da se nijemci najbolje brane. I vode možda kao jedini statistike.
Jao jao kako se trude ovi neki marginizarani likovi da kazu sto bombasticnij3 stvsri kako bi privukli paznju.
Ko o čemu, Rusi o ratovanju.
Dobro je poznato svima da mi nismo ni prva a ni posljednja civilizacija kako je krenulo.Ovo je bilo upozorenja kao sto su bili upozoreni i nasi preci prije velikih katastrofa i bas kao i oni nista se nismo opametili cak smo i puno gori .
Homo sapiens je dotakao dno. Pametniji su popustili, glupi su zavladali.
Znaci, Ameri donji.
Super, djecji hirurg , trumatolog. Nema sta, zna znanje. A, usa, smece.
Virus je vještački, pa potvrdili su mnogi ugedni ljudi iz struke koji još nisu čast izgubili. A ovo ostalo što tvrdi, do prije 8 mjeseci gnjide sa CNN N1 i sl., rekle bi da je paranoja. Ali eto događa se. Samo još da se javno obznani ko ili koji su započeli. Ja se kladim da su englezi i kinezi u saradnji.
Na kojem je prva Rusija pala.
Rusi samo o ratu.... h*e*bo majku ko da nemaju nista pametnije u zivotu da rade.
Za ove sto daju dislike, mogu se jos ispraviti i reci: Rusi k’o i srbi, samo o ratu, samo bi ratovalo, ubijalo, pljackalo, silovalo..... to im je i genima!
Sreca njihova pa ih ne testira Sebija