Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
popravit ce to balkanci gastarbajteri dok svabe lade muda
Kramar zadovoljno trlja ruke
Možemo im poslati one hurme sto su nama arapi poslali, neka ih daju svojim izbjeglicama
Stoko licemjerna, ides I peres svabske hale kad nemas sta drugo, sad neces moci ni to..
Stiže pomoć izvjesnog Fadila N.
Ono kad Balkanoid komentarise negativno od Njemackoj i Njemcima. :D Lako ce DE za svoje katastrofe, ljudi digli zemlju par godina od 2 svj.rata.
Gdje su te milijarde, eto nas da kupimo
vulin ..cka sa karpata
Napravit ce to Nijemci, to pametan i vrijedan narod, a uz to veliki prijatej Bosanaca i Hercegovaca, Hrvata i Srba.
Treba Fadila poslati da im da moralnu podrsku..zna on lagati petljati folirati
Jadni političari. Samo o milijardama i staklenickim gasovima. Bas se običan čovjek treba osjećati dužan i kriv.
Nek im Rotšildi posude
Ma nastancaju se milijarde u Frankfurtu u tri smene brzo.
Sve problem politicke nesposobnost!! Migrante naseljavaju koji ih kostaju po osobi do 15000€ mjesecno!! Migranti koji tamo zive su podkopali institucije mafija droge itd ! njemacka je nula nije to vise ono ko do 2000.
migranti im irgate brate kao i nasi za sicu... da imas dobar iq znao bi da je to za njih super... umjesto da svabi placaju 5000 eur daju bosnji 1000 eur... pa ti vidi...
Nordijske zemlje su budućnost!!!
Dragi moji drugovi, treba da se vrati socijalizam i socijalističko upravljanje da bi svi normalno živjeli. Sve dok je teokrata i raznih botova koji rade za nacionalističke stranke od ove države nema ništa. Gdje god postoji teokratija tu nema mjesta za normalno društvo.
Da je htjelo bar 10......