Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo amerikanac super je ameriku puna pedercina , pedofila raznih zaraznih bolesti droge i alkohola i na kraju truhla :D nek je vama britni spirs i agilera uzor djeci :D samo tako nastavite super ce vam djeca biti
SAD JOS TREBA DA ISKLJUCE VODU, STRUU, DA UVEDU POLJSKE HALE I PRODAJA IBRIKA I DJUGUMA CE ICI KO HALVA..SVE PO KUR\'HANU I PO SERIJATU, MASALAH U 21 STOLJECU.. VEHABIJE I MUDOSI IZ BiH DOBIJAJU PRILIKU DA SE SELE U IRAN I ZIVE ONAKO KAKO SU ODUVJEK SANJALI... NE MORAJU PO PET DANA ICI U HALU, A ONDA MOGU PO DVA SAHATA CEIFITI UZ \"DNEVNI HAVAZ\" KOJI CE ODMAH POKRENUTI ZA OBRAZOVANJE SVIH MULTIETNICKIH MUSLIMANA ISLAMSKE VJEROISPOVJESTI SIROM DEMOKRATSKOG IRANA..