Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi se iz aviona da je to sve u cilju njihovog zdravlja...
Bio sam protiv protest ali sad je već jasno da žele da nam uvedu vakcine kao novu normu za život. U njemačkoj ne možeš na kafu otići bez vakcine i testa.
Dok u Europi Skandinavci zele polako sve normalizirati dotad Svabo i Austrijanac samo sve vise zaostravaju s kojekavim mjerama. Hitler i nacizam nisu puka slucajnost.
Skandinavci se vakcinisali (92% stanovnistva) i zato se sve normalizuje.
Cio svijet protestuje samo građanima BiH exstra, gorivo 2,66 KM, maslac 200 gr cca 6 KM... !?
Isto da neko ide protestvovati sto mu je lijepo...pa kao evo mi vam ne damo da uzivate. I FALI TI KAZE PECAT...NISU TJ LEGALNI PROTESTI.
I ovi ga pretjeraše
Demokracija...
Hahaha a kao brinu se o zdravlju gradjana, a hoce ljude da poplave.
Svijet je u strašnom previranju, bogate elite nameću svoje zatvore pod krinkom liberalizma ali građani postaju narod i mobiliziraju se od Kanade do New Zelanda. Mobilizacija protiv liberalnih elita osnovna je egzistencijalna zadaća svakog slobodnog čovjeka.
Što ih Rusi ne naoružaju pa da vidimo liberalnu makljažu. Doći će svi na red za rovove samo sačekaj.
Cuj skoro 1000 pa blokiran grad skroz
Kako je moguce da je sve ovo uredu doslovno maltretiranje naroda samo zato sto ih je strah
niko više ne vjeruje u liberalne vlade svojih država, pretvorili su se u ono što su uvijek bili - prikriveni totalitarci. Ako ne misliš ko i oni nema debate već dobiješ pendrek po žvaljava, žmrk ledene vode ili šta gore.
Staljin je bio umjeren kakvi su ovo liberalni divljaci. Ne vjeruj političaru na biciklu uvijek krije nešto iza lažne skromnosti.
haloooo ljudska prava... sto ne reagujete... lazni dusebriznici za ljudske zivote gdje ste sada... sve su vas korumpirali... dobro znate da ove vakcine za covjeka nisu dobre, zato i forsirate ih austrija, australija, novi zeland, tailand i japan su trenutno najgore zemlje. fuj ubice. bill gates, fauci, fajzer i tedros, zatvor vas ceka.
@go da, vlasti u japanu zaključale 2 godine. mnogi studenti i stranci nisu vidjeli svoje porodice 2 godine.
Nije čudno što ih zovu KIWI 🥝!!!
Fašizam. Odjednom se u svijetu pojavilo nekoliko klonova Brke!