Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pusti to sad... To ti je najmanja briga. Razmišljaj šta ćeš reć' DoDICKu kad te u petak bude pitao da mu daš para za ono što on zove republika.
opet je bolje izgradjena i opremljena nego kalifat sarajevo i zenica osim dzamija toga imate na tone 😁😁😁 jos kad se hb odvoji ostat ce k.. od ove republike sve radi izetbegovic familije i njihovih arapa
ono su kasabe obicne. Nije ono vidilo ni R od republike hahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Naravno da nije.Izrael,Mossad,kako stoje iza onoga 11-og septembra tako stoje i iza ovoga..namagarcili su Amere samo tako da im dole 'ociste' okolinu..
Onda si ti.
koji turisti?? mislis arapi jedino ti i teose i kupuju ja druge jos vidio nisam
Tako je brate Putine
Ako znaš da nije on, onda mora i da znaš ko je taj nesretnik koji se igra hemijskim oruzjem.
ISIS sto znaci Izrael... Zasto bi Asad korisito hemijsko kad ga je Amerika upozorila da ne korsiti i da ce ga bombardovat, a jos u tom trenutko Asad je pobjedjivo..
je bo ti basar asad nanu u ssisu pederu jefan vidi kakav si ko zuti mrav
jesi ti hrabar sto ne odes u moskvu pa mu to kazes 😁
ma ebem ti porod i majku i oca i svastiku ti ces mi pricat kome cu ebat mater ebem tebi mater ovde sad pusi mi
Imali ko vijagru dolazim Dodik i Cijanovicka dobrisu Srbin trebami kresnuti da se razmonoze.
Naravno, i Karadzic je siguran da sracko mladic nije napravio genocid u Srebrenici
Assad je ubica djece i nemocnih