Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada bi stvari posmatrali realno,kamo sreci da mi imamo ovako jednu figuru.Digao je Rusiju iz pepela i sada je vodeca sila u svijetu.Hvala mu sto nam nije zavrnio plin ijako su nasi politicari pokrali sve pare od duga sto nam dade..
Bolesno je koliko Srbi hvale Rusiju i pate za tim načinom života, a još je bolesnije kada Bošnjo hvali Rusiju ili Jugoslaviju.
Pitaj prosječnog Rusa jel bolje živi? Sve ovo će se srušiti kao kula od karata jer se Putinova propagndna mašinerija bazira na lažima i krovotvorenju fakti
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Putine buraz!! Voli te Tuzla i Mostar
Rujo ti da rublju a onda te crpi kao parazit... Ruska tehnika i putin su uboita kombinacija.
... i za predsjednika Ruske federacije ove gosine ...... . 🐷
Sada cu napisati da je Baki jaci od Putina da dobijem silu pluseva,a svi ostarismo cekajuci bolje dane dok on vlada,a samo tonemo..cudan smo mi..
Opaaa sta je rec
bolje i Putin nego Žirinovski..ovaj Žirinovski bi zgazio Litvaniju odma
Jak putin ko NATO
Putin CAR.
Voli lika da CARA, zar ne?
Kako ce iko drugi pobjediti kada mu je najveca konkurencija u zatvoru hahaha
hahahah kako si glup hahahahah
Ode gore
Dje nece voditi, nastima izbore u Americi a da nece u feudalnoj Rusiji:)))))
Šta veli bookir cerić, munira, salkić ... jah...
zasto zena ne moze biti predsjednik u Rusiji? Zato sto Putin nije zena.
Volio bih da mi je Putin otac
Putin je derpe...zar se ne vidi? Bolje da te je neko istreso u kanalizaciju..nego da ti je ovaj babo!
Kakav osmijeh
Privlacno..zar ne?
-- Putin je ostvario 73,9 posto glasova Oboren rekord Aleksandra Vučića. Možda ga DOdik uskoro ugrozi, i bogu hvala dok je sve rekordno, pa tako i nezaposlenost. Kod onih gdje je zapsolenost 95% kandidat rijetko kad može da osvoji u prvom krugu ko pravolsavne i albanske baje 50% glasova :))))))
U N. Koreji je bolji rezultat. Ove pichkice nemaju vrijednosti uopste!
Smijesi mu se pobjeda