Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto kakva su vremena došla da se mudžaedini bore na strani pravoslavaca.
Rusi i nisu neki pravoslavci njima, je komunizam u krvi i dan danas. Vidi im samo simbolike, nigdje krst samo crvena petokraka. Ukrajinci su veci pravoslavci od Rusa. Samo sto su nasi Srbi malo zbunjeni pa navijaju sa kokardom za Rusiju a ne znaju da se Rusi groze Draze.
Zato sto su veći garant muslimanima nego katolici Nama su ti katolici složili embargo 92 plus imali smo vizni režim a Ukrajina odmah radne dozvole u EU plus oružje
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
putin je fasista...
Više fašističkih organizacija i udruga ima Rusija nego Ukrajina i Njemačka skupa.
Vecih zlocinaca i kasapina od sirijaca nisam vidio
Tako ja sebe slazem kad idem zubaru, kao ne brini ne boli to ba.
Ima ima: - uništenih tenkova = 353 + oko 125 zarobljenih u komadu. - ubijenih ruskih vojnika = 12 0000 - aviona = 57 - helikoptera = 83 - artiljerije (topova, haubica) = 125 - oklopnih vozila = 1165 - višecjevnih bacača raketa = 58 - Broda = 2 - vozila = 558 - cisterni s gorivom = 62 - dronova = 7 - protivavionskih raketnih lansera = 31 Za obicne vojnike koji nemaju nikakvu zracnu podrsku i koje rokate samo iz daljine, not bad.
Jest zato se konvoj koji je pošao prema Kijevu vratio zasuo ih Bayraktar. I da ima pomaka nebi pogasio sve TV kuće koje činjenice iznose iz Ukraine.
Jeli njemu neko komentare sa Kurira uvaljuje kao obavjestajne izvode?
A u vezi rusije? 🤣🤣 propadoste ko stari kauc
O je li to Putin sklopio savez sa mudžaedinima, e kuku nama pravoslavcima i katolicima na Balkanu.
O je li to Putin sklopio savez sa midžaedinima, e kuku nama pravoslavcima na Balkanu.
Ovo pašče neko mora roknuti. A najbolje bi bilo da to budu Rusi. Iz mnogo razloga.
Putin je otekao od kemoterapije,.. valjda ce uskoro krepati pa da planeta malo odahne.
You either die a hero, or live long enough to see yourself become a villain.