Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nadjebavaće se rusi i ameri do zadnjega sirijca, ako treba
aw Putin bas zagotivio Asada ... cijeli dan se trudi da preduhitri neke imaginarne optuzbe na njegov racun :)
@OptllI Ozbiljno...? Rusija nije ucestvovala u ratovima u Aziji? Ko je stvorio afganistanske talibane ?
@FreeTrokutystan @KrokodiIskesuze @OptllI Eeej u pravu ste ... Rusija nije nikad ucestvovala ni u jednom ratu... osim odbrambenom. Frickin' Switzerland je ratobornija i zlocestija od nje.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Samo malo razmislite. Sjetite se Iraka, Libije, Jugoslavije...malo pomislite na kredite, srusenu infrastrukturu, fabrike, raseljen narod, MMF...i onda pogledajte ovu sliku: http://i.imgur.com/088RU01.png
Vidi Cara...! a vidi insignija
ee sirijo, ljepoto od drzave, gledaj sta ti rade, zatiru narod i historiju
Putin i njegove medije lazu ko kerevi. Potpuna podrska braci Amerikancima ! Trebaju jos bombardovati i Smrdiju i Rusiju.
@Jiaogulan Kaze mi vlaski kmet koji podrzava smrdljive Ruse
jbo ti assad mater,bil ti sa svojom porodicom zivio u siriji pod asadom poslije svih razaranja i masakriranja sopstvenog naroda?
@Jiaogulan ne ,ne pisem samo ne podrzavam bilo kakav oblik terora nad nejakim.tacka ko kuca. ko ce normalan zivjet pod njegovom vlascu posle svega?
Znamo sve moj Putine.
Nikad ne zakljucujte na osnovu informacija od jedne strane. Prema pro zapadnim izvorima, ako se sjecate mi smo bili (90-tih) divljaci na nivou ljudozdera i amazonskih (preostalih) plemena. Eto taj zapad je objerucke podrzao arapsko proljece, sad vidimo koliki je prosperitet i stabilnost u tim arapskim zemljama npr. Asad je protiv takvog proljeca. Bio je za dogovor ali opozicija (citaj zapad) nije htjela pricati bez njegovog odlaska s vlasti. Ko ga je trebao zamjeniti?
Pa jeste bili divljaci, i Vlasi i Srbijanci.
jel nargila bar damask
najveci zlocinac na planeti
@pensa Za one koji velicaju islamske teroriste, jeste!
Vazda ratovanje i prepucavanje preko tudjih zivota i zemalja.
Mislim ce svi najveci zlocini,genocidi,logori ovoga svijeta biti 0,naspram ove jadne i napacene Sirije.Strasno sta se radi...na ocigled svjetski velesila.Assad je ubica No.1,ali svijetu to odgovara da se mogu usetati kao manekeni i glumiti mirovnjake,koji ce opet profitirati debelo,kao sto su i do sada od svakog rata,brkove mastili....
laze
putin sad moli boga da se obama vrati.
Putko je ovdje 100% u pravu