Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Goni ih brate mi se necemo ljutiti
@Stjepantomas Ne misli na tu ne radnicku bagru iz pakistana i drugih muslimanskih zemalja vec na druge migrante koji zele da rade
Čovjek hoće radnike... Jel neko sreo nekog migranata da traži posao samo pitam???
Oni bi za Njemacku da sisaju njihovu socijalu i duvaju nargilu.
Давай, ты обещал мне.
Kad ces doci da povaljamo lopovsku bagru i da napravimo raj na Zemlji? Ubih se od nestrpljenja.
Gadi mi se ovo prostituisanje valstite djedovine zarad "ekonomskog progresa". Zamijenjivat svoju populaciju strancima za GDP je petokolonasko djelo. Dzaba ce ti bit sva ekonomija kad se koju deceniju stranci u tvojoj zemlji pocnu dizat, pa na kraju razbijat i palit i optuzivat tebe u tvojoj zemlji da si rasista i da imas neke privilegije. Sto to ikom treba?
Cyka blyat
Norvežani, Estonci i Šveđani u masovnim brojevima odlaze iz svojih matičnih zemalja kako bi pomogli putku i krivoslavnom svijetu.
Rusi imaju toliko prirodnih resursa da bi mogli imati jače plate od Švicarske i bolju socijalu od Švedske, ali ne da Slavenski gen, kao i kod nas, da se napravi normalna država.
Ovi bihacki su baketovo glasacko tijelo. Njih nece dirati. Za drugo nista i nisu. Samo da pljackaju i da se tuku. Imaju stranku kao primjer. Narod zna
Cuj ovoga... Rusija se toliko razvija da im fali radna snaga a u Rusiji mrtva bijeda. Ljudi nemaju dobrog posla za Ruse A kamoli za neke migrante. Ovo je samo suplja. Ako im trebaju radnici, trebaju mu jedino oni radnici kojima treba EU, oni koji ce raditi poslove koje tamo nece.
Inteligentno rješenje. I Njemačka je primila 3 miliona migranata. Rade u svim oblastima. Amerika i Engleska stalno useljavaju migrante iz svih krajeva. Smanjenjem stanovništva i odlaskom radne snage mi samo dalje propadamo.
Čika Vlado, jesi li to nešto ljut? Kako ono ide: "neko na slikanje, neko na trčanje." Ko se slikao sa tobom, to je valjda jasno. E moj Vladimire, u decembru 2018. godine od tebe tražim da me ostaviš na miru, a ti zapneš kao sivonja. Begi, ti zajebaTa. Ne dira se u roditelje i kruh, govedo jedno.
ee, ali pakiji neće u Rusiju, gotovo sigurno, oni bi po njemačkama, francuskama i italijama da cunjaju
Nece on migranata već onih što cijeli svijet hoce . Samo putine ti si tanak za to
Mile, na čelo ekipe, povedi i Dragana i sve ove što ljube Rusiju. Ima i ih dovoljno obrazovanih pa mogu pomoći. Migrante iz Avganistana, Pakistana, Maroka vratiti kući.
Ko si ti što mi brišeš komentare I lajkove pretvaraš u dislajkove jade.
Nisam neki fan putina al za ovo mu hvala.