Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači, trup mu je bio u istočnoj Ukrajini?
Kud rusi prodju, tu trava ne raste. Jadna ukrajina.
...dezinformacija u naslovu...istočna ukrajina je ukrajina, a granica sa istočnom ukrajinom je rusija...
...valjda, rođo mi je bio fratar pa me prenijelo :))
operacija labrador Članak je pisao neko ko je totalno neupućen u situaciju u Ukrajini ili je možda zlonamjeran jer je čitaoce htio da dovede u zabludu. Donjeck se nalazi pod kontrolom proruskih snaga, tako da su civile mogli da ubiju samo Ukrajinci ili Desni sektor koji se bori na tom području. Vojska Rusije se nije povukla iz Ukrajine, nego sa granice Rusije sa Ukrajinom koju je obezbjeđivala u slučaju šireg sukoba ili mogućeg upada na teritoriju Rusije.
Da ih nece dovesti na beogradsku vojnu paradu? Valjda su oni iz NATA budni!?
mirza, mozda Nato spava, ali babo Edrogan je budan i budno motri sa svojih 100 miliona Turaka... samo da ne prodje ko Murat, pa cete vi morati da jurite creva kad mu ih Obilic raspe... :).