Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imat ce 99,8% glasova ZA😂
Neka se samoproglasi marshalom. Kad mozhe Ljubo Beshlich da bude dozhivotni gradonachelnik Mostara, shto ne bi Putin mogao da bude dozhivotni predsjednik Rusije?
najbolje da odmah bez kandidature,tam koliko znam izbori i nemaju veze sa demokratskim izborima
Glupi, retrogradni i primitivni rusi nista novo!:)))))
Hahaha pa naravno da hoće xD Bit će predsjednik dok ne umre
Nevjerovatno. Kao 21. stoljece, a nikad vise diktature. Erdogan, Putin, Merkel,.... Sreca pa Hilary nije pobjedila u SAD-u, to bi bila jos jedna diktatura
jah, sreca pa sad imaju Trumpa...
Српска да искористи овог човјека да се прво дипломатски Петровац,Дрвар,Грахово и Гламоч и Брчко интегришу у РС, па да се прогласи независност и гаранција-ако нас неко нападне,одмах депортација у Анадолију по кратком поступку.Мада је довоно да неутралишу ОТАН.
Dobro je biti prijatelj Putina pogotovo ako imaš ambicije da se kandiduješ za predsjednika svoje države a on je legenda vlada bolje od Sadam Husseina najbogatiji na svijetu čovjek i ubija sve koji se ne slažu sa njim,legenda..
BAKIR NA APARATIMA MILORAD NA APARATIMA :))))))
Tako to rade diktatori..promijeniš ustav kako tebi paše i onda piči doživotno, normalno uz "male korekcije" sa glasačkim listićima i liderima opozicije koje obično stigne iznenadna smrt u nerazjašnjenim okolnostima
@mirabel2 jebbem li ti mrtve
putin bi lako pobjedio u 90% zemalja nase planete a kamo li rusije....jedostavno covjek je predodredjen za velike stvari...posebno sam ponosan sto srbi imaju takvog prijatelja....a ako cemo i srbskog je porjekla...zivio brate putine.
Mora i Bakir ovako, to je jedini izlaz, da bake postane diktator i marsal, nema drugog izlaza.
Definitivno jedan od najacih likova na politickoj sceni mozda ikad vrijeme ce pokazati. Kad skontas sta je sve prosao specnaz, kgb...sta li on sve zna?
Podrzavam naravno.
Doživotni predsednik..
Ja mislim da nece pobijediti ... ahhahahaha :D