Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi su u panici, prodavnice oruzija su 90% prazne, a redovi su ko u pekari za vruc lebac!!
VOLIM BUREK
Nikad u SAD nije bilo niti će biti dozvoljeno posjedovanje i kupovanje jurišnog oružja
Kakva glupost jedina Pravda na ovom svijetu je Puska...free USA
@ jah Hmmm Mozda ti tata iz sadzaka??
Ma djaba im je planirati nema nista od toga, ko moze da 2-gi amandman ponisti????? neka meni moga legalnog arsenala milina.... long live USA and its 2nd amendment... sta mislite da su bosnjaci 92-ge bili naoruzani kao sto su ameri naoruzani dali bi se agresija desila???
@vegas oruzijaa ??? jel to OD sandžaka ti ostalo oruzija ??? hmhmm
Drugi amandman Ustava SAD-a, stiti Amerikance. Znaju se i razlozi, zasto su ocevi americke nacije smatrali zasto im bas i treba. Danasnji vladari sudbine Amerikanaca, iz petnih zila, zele da ukinu taj amandman zato sto se boje naroda i njihovog ustavnog prava da smjeni tiransku vlast.
udje ti neko na posjed i jurisas na njega
na national geographic bila emisija o ljudima koji imaju tenkove i koji su bajage kolekcionari toga. nemoguca misija zabraniti oruzje. pa stala bi naj industrija onda
Americka posla. Arnold ima tenk, a oni ce to rijesiti tako sto ce tusiti poluautomatsko ili "civilno" naoruzanje. Samo politicka patka. Kljuse ce opet imati dostupno oruzje, samo mozda ne jurisno. Nije govno, nego se neko posr'o :( U Tuzli covjek naniza sestero ljudi sa pistoljem. Toliko o jurisanju.
vala, šta će radniku u supermarketu PAM?
Naslov teksta je malo kontradiktoran sa samim tekstom. Vlada SAD-a razmišlja o zabrani posjedovanja jurišnog oružja Bijela kuća razmišlja o sveobuhvatnom pristupu obuzdavanju nasilja vatrenim oružjem u Sjedinjenim Američkim Državama I NE MISLI SAMO na ponovno uvođenje zabrane posjedovanja jurišnog oružja
zeljo sampion
Pređi brate na HS ne'š se pokajati.
Znaci, ubice vise nece jurisati, sada ce cekati u zasjedama.