Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma ode radijacija malo na more, sta je briga :P
U tome i jeste problem sto ce vjetar oduvati sve prema okeanu, tj. prema zapadnoj obali Amerike i Kanade. Neko ce ipak da osjeti posljedice svega toga. TREBA UKINUTI SVE NUKLEARKE NA SVIJETU!!!
nista ovo ne ide na dobro svijetu:(
@Dodo MAJSTORE... ti si car
trebali su hin ondak bolje zalipit za zemlju da hin cumami nemore pera odbit
@KiCkY Poznato je da se pri jacim zemljotresima vise zgrade manje tresu, prezive jer im visina amortizuje talase. A japanci su konstruisali zgrade bas za zemljotrese. Nije u tom fazon. Kuce je cunami otreso, a ne zemljotres.
@sax A meni samo nije jasno zbog čega su gradili \'donebesne\' :D zgrade, ako su znali da su potresi u njihovoj zemlji normala, i takva područja trebaju imati kuće male težine i sposobnost da amortizuju i preuzimaju potresne valove iz svih smjerova????? Šteta bi bila daleko manja....Al\' hoće oni da pariraju SAD-u, NewYorku preciznije...
\"Smjer vjetra je dobar za narod Japana\". Sve dok ne pocnu jesti ribu. Radijacija ce pasti u more a svi okeani su spojeni.
samo mi nije jasno zasto su japanci pravili nuklearke na obalama kad znaju na kakvom podrucju su smjesteni??