Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
🆂🅼🅸🅹🅴🅷 🅳🅾 🆂🆄🆉🅰 33 Fotografije Slikane u Pravom Trenutku - Smijesno Do Suza smijehdosuza.com/zanimljivosti/33-fotografije-slikane-u-pravom-trenutku/ 🤭👌😵😄😆😂👆👆
Do sada su ambasade, konzulati predstavljali oaze gdje su progonjeni intelektualci i politicki oponenti pronalazili utociste od kriminalne vlasti drzave u kojoj je ta misija locirana. Sada, po prvi put, imamo situaciju da su misije postale likvidarista, mesnice. Zapadni intelektualci, obicni gradjani jos uvijek ne shvataju da je njihova vladajuca elita svojim licemjerstvom i lazima srusila demokratski sistem na kojem je svijet koilko-toliko ipak uspjesno pocivao. Dobrodosli u svijet Babilona.
ali pazi ovo kralj i njegova svita kupuju slike jahte auta u vrijednosti milijardama dolara a stanovništvo im još zivi u srednjem vijeku da li iko u s. arabiji smije javno uzaci i reci kako je kralj odgovoran ne postoji takav iako postoji nakon toga ne bi vise postojao
Čije stanovništvo živi u srednjem vijeku? Malo te prenosi...
Moja Hatidža,sta je tu je ostani gdje jesi da i ti ne zavrsis kao puzla
Ne razumijem ovu furku novinara da ćeprkaju za sitne pare po zmijskim gnijezdima. Hajd mladi, željni pažnje i dokazivanja, ali stari magarci, poput onog Avdice ili Vaskovića... za šta???
Mora neko, jer ovi mladji znaju samo nos i dupe ceprkati.