Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po iskrenom mišljenju ako ovako nastavimo nećemo daleko dogurati...
Obicna izmisljotina.Zagrijavanje a padaju rekordi u niskim temperaturama.U Brazilu snijeg nakon 60 godina bio
Zemlja ima cikluse svoje ,smjenjuju se ledena doba,čak se mijenjaju i polovi...globalna zagrijavanja su priče za malu djecu,gdje se želi uzeti ogromni novac,kao briga o planeti,kao što je i globalna pandemija briga o zdravlju
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
toliko smo u qrcu da najbogatij žele živjeti na marsu. Pitam se što
Da bas je super zivjeti na marsu, :)
I glupani vjeruju da je CO2, koji cini 4% atmosfere, glavni cinioc? Sunce ima svoje cikluse. A globalisti sjeku sume. Sume udisu CO2 Koga prave budalama?
u odredenim dijelovima svijeta natalitet je prevelik i mora se smanjiti,odnosno na svijetu ne bi smjelo uopće biti pozitivnog nataliteta, ali stoka se samo razmnožaje.
prvo nek oni povise place, haha
Kako god ili isao rekord u plusu ili minusu kako god kijametski dan neizbjezan, svakako ovaj svijet ce propasti na ovaj ili onaj nacin,, a ostaje drugi vjecni svijet
Nema od te bajke ništa
Smanjenjem hiperprodukcije, trgovina robnom razmjenom i pravednom raspodjelom bogatstva sve bi to bila proslost. sve dok je novac u pitanju uvijek ce biti onih koje zabole za ostale
Ljudi su zaslužili da nestanu. Predugo uništavaju zemlju... neće još dugo
Sjetih se dijela refrena pjesme Zemlja gori, koji kaže: "voda naftu zamijenit će, tu je tek početak priče" i to je tsko dobro rečeno i tako istinito.
opet nas filuju klimatskim promjenama. u planu imaju neki dodatni porez na ekologiju ili nesto vece. a ustvari 70% najsiromasnijih zagadjuje jednako kao 10% najbogatijih. (dokazano)
Sa zagrevanjem od 1.5 stepeni na Balkan ce se 2050. godine doseliti podnosljivih 50 miliona migranata, a sa 2 stepena doselice se 200 miliona. Migrante upravo stancuju po bliskim istocima iako im vode ponestaje a temperature guraju na 48 stepeni.
Razlika je .5 stepena!!
Još jedan vid ljudske arogancije da kontroliše sve pa i prirodu, neće planeti nista da se desi, ali nama hoće.
Zemlja ima cikluse svoje ,smjenjuju se ledena doba,čak se mijenjaju i polovi...globalna zagrijavanja su priče za malu djecu,gdje se želi uzeti ogromni novac,kao briga o planeti,kao što je i globalna pandemija briga o zdravlju
Jbg levata
Ista je razlika kao i u hašimagama! Centimetar i stepen prave čuda
Pitanje je je li zivot tezi bez fosilnih goriva ili sa svim nepogodama koje ste nabrojali.
Najveca laz na svijetu….